Bezoekers die de HCGLVD willen bezoeken dienen zich minimaal 48uur van te voren aan te melden via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Het is dus niet mogelijk zonder voorwaarschuwing een bezoek aan de Historische collectie te brengen. 

Het bezoeken van de HCGLVD is geheel gratis. Er zijn ook geen bijkomende kosten aan verbonden zoals parkeerkosten. Bezoekers kunnen hun vervoermiddel (auto of fiets) bij de parkeerplaats voor de toegangspoort van de kazerne parkeren en melden zich aan bij de wacht. Men wordt vandaar opgehaald met een busje van de HC.

Aangemelde bezoekers zijn welkom tijdens de openingsuren op vertoon van een geldig ID (origineel paspoort of rijbewijs - geen kopie) bij de wacht aan de hoofdpoort van de Lgen Bestkazerne.

Aanmeldingen dienen minimaal 48uur van te voren per telefoon of per e-mail gemeld te zijn.
Tel: 0889-514403, (alleen wo & do, op andere dagen alleen in overleg met het bestuur) e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In twee gebouwen wordt een chronologisch overzicht gegeven van de geschiedenis van de grondgebonden luchtverdediging van de Nederlandse Krijgsmacht.

Expositiehal 1 & 2Binnenkomend door de oude deuren van de voormalige Hojelkazerne te Utrecht begint de expositie vanaf 1915 tot heden.

Entree van de expositie

 
 
   

We hebben 132 gasten en geen leden online

  • Hits op artikelen 147580
© EMBEESOFT 14-12-2016 Joomla versie 3.10.9