De HCGLVD krijgt jaarlijks veel bezoek van diverse groeperingen en individule bezoekers. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd door zowel militaire- als burger instanties. Om u een beeld te geven wie er zoal een bezoek aan onze collectie hebben gebracht is er een foto-album (gallery) gemaakt. Dit biedt de mogelijkheid om mensen die de intensie hebben om iets bij ons te organiseren of gewoon een bezoek willen brengen, een kijkje te geven wat er allemaal te zien en te doen is. Bezoekers die ons al bezocht hebben kunnen nog een keer terug te kijken en anderen inspireren om ook een bezoek aan ons te brengen.

De gallery heeft ook albums met foto's van gebeurtenissen die voor ons belangrijk waren en het waard zijn om nog eens terug te zien.

Als u een onderwerp heeft aangeklikt komt u op de gallery van de HCGLVDsite waar de foto's in albums zijn ondergebracht. Als u naar de HCGLVDsite terug wilt klikt u gewoon de gallery weg. U komt dan automatisch weer terug op de HCGLVDsite.

Om naar de gallery te gaan: klikt u hier . . .


Vanaf het moment dat de voormalige Historische Verzameling Luchtdoelartillerie vanwege herstructureringsmaatregelen moest verhuizen naar de Peel om daar samen met de traditiekamer van de GGW opnieuw ingericht te worden zijn er veel activiteiten geweest en projecten uitgevoerd om de Historische Collectie Grondgebondenluchtverdediging het aanzicht te geven zoals het er nu uitziet. Om u een indruk te geven van het  werk dat de medewerkers vanaf dat moment tot nu toe hebben verzet is in de gallery een rubriek 'projecten' opgenomen.

Om naar de rubriek 'projecten' in de gallery te gaan: klik hier . . .  


12 jun 2013 heeft het Koninklijk paar een bezoek gebracht aan het DGLC in de Lt gen Bestkazerne. Dit evenement werd bij de HC georganiseerd. Het paar arriveerde per bus en vertrok in de namiddag weer per helicopter. Via het foto-album kunt u een indruk krijgen van de voorbereidingen voor zo'n bezoek en het bezoek zelf.

2013 - 12 jun - Bezoek Koninklijk paar aan de DGLC en de HCGLVD in de Lt gen Bestkazerne  Klik hier . . .


 

 

 

 
 
 
   
© EMBEESOFT 14-12-2016 Joomla versie 3.10.9