- Gegevens
- Geschreven door Super User
- Hits: 607
![]() |
De Historische Collectie Grondgebonden Luchtverdediging (HCGLVD, voorheen HVGLVD) is ontstaan door samenvoeging van de Historische Verzameling Luchtdoelartilleriematerieel (Ede) en de traditiekamer van de Groep Geleide Wapens (Luchtmachtbasis De Peel).
De collectie biedt een overzicht van de ontwikkelingsgeschiedenis van de grondgebonden luchtverdediging vanaf 1915 tot heden.
De HC is 'rolstoelvriendelijk' en voor bezoekers die slecht ter been zijn is er een rolstoel ter beschikking.
Het boek over 100 jaar grondgebonden luchtverdediging "Verenigd in de lucht, daadkrachtig op de grond" is sinds 20 mei 2017 te koop bij de Stichting Korps Luchtdoelartillerie. Meer weten? Klik hier . . .
![]() |
De HCGLVD heeft de status van culturele ANBI. De Stichtinggegevens kunt u raadplegen door op de link ANBI in het dropdownmenu te klikken. |
188 bezoekers sinds 1 jan 2020 - Het bezoekersaantal sinds de hernieuwde opening op 21 oktober 2009 is: 52.531
- Gegevens
- Geschreven door Super User
- Hits: 1904
|
Datum 08 juli 2020
De HCGLVD is van militair en publiek belang
De Historische Collectie Grondgebonden Luchtverdediging (HCGLVD) verzamelt, onderhoudt, bewaart, onderzoekt, interpreteert en presenteert een cultureel kapitaal dat van ons allemaal is. Daarmee vertellen we aan een divers publiek eigentijdse verhalen over wie we als grondgebonden luchtverdedigers zijn en waar we vandaan komen.
De HCGLVD is een plek van ontmoeting, verbinding en bijzondere ervaringen. De HCGLVD bevordert bovendien reflectie en debat; in de HCGLVD is ‘een leven lang leren’ de praktijk.
Onze Grondwet kent in artikel 22 een recht op vrije, onbelemmerde culturele ontplooiing. Iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele voorkeur, gezondheid, opleiding of inkomen dient in staat te worden gesteld zichzelf in cultureel opzicht te ontplooien. Of dat nu is door kunstbeoefening of door tentoonstellingsbezoek. Het Nederlands cultuurbeleid erkent dat verwezenlijking van dit sociale grondrecht op culturele ontplooiing niet uitsluitend aan (commerciële) marktpartijen mag worden overgelaten. Dat geldt niet alleen landelijk maar ook regionaal en lokaal. Het genot van het grondrecht van culturele ontplooiing moet gegarandeerd zijn binnen de bescherming die iedereen op grond van de Grondwet en internationale verdragen heeft.
De HCGLVD is met zijn collectie en de locatie volledig gebonden aan het Defensie Grondgebonden Luchtverdediging Commando (DGLC) gevestigd op de Luitenant-generaal Best Kazerne te Vredepeel en is derhalve geen deel van het publieke domein. Met (toepassing van) dit protocol zorgen we ervoor dat veilig en verantwoord bezoek aan de HCGLVD, voor vrijwilligers en bezoekers (waarbij inbegrepen leveranciers en andere ondersteunende eenheden) weer mogelijk wordt. Zo zorgen we met elkaar dat het cultureel kapitaal, dat van ons allemaal is, toegankelijk blijft voor het publiek. Er gaat niets boven de zintuiglijke ervaring van ‘de echte ontmoeting’ met onze collectie.
Waarom een protocol voor veilige en verantwoorde heropening van de HCGLVD?
Doel van het protocol voor veilige en verantwoorde heropening van de HCGLVD is dat bezoekers veilig samen aanwezig kunnen zijn in de HCGLVD en dat vrijwilligers en leveranciers/ondersteunende eenheden op een veilige manier hun werk in de Historische Collectie kunnen uitvoeren. De maatregelen in het protocol zijn bedoeld om besmettingen met het coronavirus te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken zonder dat de Historische Collectie gesloten moet blijven.
Voorwaarde voor heropening van de HCGLVD is dat het ten minste aan het goedgekeurde protocol voldoet. Dit protocol is een eerste aanzet en kan/zal onder wijzigende omstandigheden aangepast worden.
Hoe werkt het protocol?
Bij een veilige en verantwoorde heropening van de HCGLVD zijn er twee niveaus te onderscheiden:
1. Protocol: richtlijnen voor de HCGLVD om te heropenen en waaraan het Ministerie van Defensie (MinDef), de Commandant Landstrijdkrachten (C-LAS), de Commandant Defensie Grondgebonden Luchtverdedigings Commando (C-DGLC) en de BasisCommandant (BaseCo) toestemming verlenen, zoals vervat in dit document.
2. Technische realisatie: wat is er praktisch en technisch nodig om de gefaseerde heropening te regelen. Technische details zijn beschreven in het “Werkplan Opstart en Heropening HCGLVD”.
Preambule bij het protocol voor veilige, gefaseerde en verantwoorde heropening van de HCGLVD
1. Dit protocol bestaat uit algemene afspraken die gelden voor alle activiteiten van de HCGLVD.
2. De richtlijnen van het RIVM vormen de basis van dit protocol en worden strikt nageleefd. Vrijwilligers en bezoekers worden zowel voorafgaand als tijdens hun aanwezigheid in de HCGLVD herhaaldelijk geïnformeerd en nadrukkelijk opgeroepen zich aan het protocol te houden.
3. Uitgangspunt is dat het protocol helder en hanteerbaar is voor de HCGLVD, vrijwilligers en bezoekers.
4. De HCGLVD communiceert over de afspraken en bepalingen voor de HCGLVD zowel intern als via de website www.hcglvd.nl.
5. De HCGLVD maakt deze afspraken zichtbaar online, bij de ingangen van loods 2 en loods 3 en herhalen die in de Historische Collectie hallen waar nodig.
Voorwaarden voor veilige en verantwoorde heropening van de HCGLVD
1. Voorwaarde voor een veilige en verantwoorde openstelling is om aan de richtlijnen en bepalingen uit dit protocol te voldoen.
2. De HCGLVD streeft ernaar beschermende middelen beschikbaar te stellen aan vrijwilligers als daar behoefte aan is, bijvoorbeeld vanwege het behoren tot een risicogroep.
3. Er moeten voldoende gekwalificeerde vrijwilligers beschikbaar zijn om veilig en verantwoord te kunnen heropenen.
4. Er moet rekening gehouden worden met de capaciteit van parkeervoorzieningen in de directe omgeving van de HCGLVD. Dit is gezien de te verwachten bezoekersaantallen geen probleem.
Begrippen in dit protocol voor veilige en verantwoorde heropening van de HCGLVD
Bezoekers: Alle personen die de HCGLVD bezoeken maar die geen deel uitmaken van de vrijwilligers van de stichting HCGLVD. Dit betekent dat ook leveranciers en/of ondersteunende eenheden beschouwd worden als bezoekers.
Capaciteit: het maximumaantal bezoekers dat op enig moment wordt toegelaten is gebaseerd op 1,5 meter afstand. Vooralsnog wordt uitgegaan van 1 bezoeker of 1 gezelschap per 7 vierkante meter bruto vloeroppervlak. De maximering wordt geborgd middels online reserveringen.
Gezelschap: mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten, dit is af te leiden uit de bezoekersaanvraag.
Risicogroepen: volgens het RIVM gaat het om:
1. Personen vanaf 70 jaar, dit betekent dat een aanzienlijk deel van onze vrijwilligers ook tot deze categorie behoort.
2. Personen vanaf 18 jaar met:
a. chronische afwijkingen en functiestoornissen van de luchtwegen en longen, die vanwege de ernst onder behandeling van een longarts zijn;
b. chronische hartaandoeningen, die vanwege de ernst onder behandeling van een cardioloog zijn;
c. diabetes mellitus: slecht ingestelde diabetes of diabetes met secundaire complicaties;
d. ernstige nieraandoeningen die leiden tot dialyse of niertransplantatie;
e. verminderde weerstand tegen infecties door (medicatie voor) auto-immuunziekten, na orgaan- of stamceltransplantatie, bij hematologische aandoeningen, bij (functionele) asplenie, bij aangeboren of op latere leeftijd ontstane ernstige afweerstoornissen waarvoor behandeling nodig is, of tijdens en binnen 3 maanden na chemotherapie en/of bestraling bij kankerpatiënten;
f. een onbehandelde hivinfectie of een hivinfectie met een CD4-getal < 200/mm3;
g. ernstig leverlijden in Child-Pugh classificatie B of C;
h. morbide obesitas (BMI > 40).
Museum: geregistreerd museum dat voldoet aan de Museumnorm en opgenomen is in het Museumregister of een ongeregistreerd museum dat met zijn collectie ook een waardevolle bijdrage levert aan de Collectie Nederland. De HCGLVD is dus geen museum in de zin van deze definitie maar het museumprotocol is grotendeels zeer zeker bruikbaar.
Desinfectie: desinfectie is een methode met speciale middelen die in specifieke situaties wordt toegepast.
Hygiënemaatregelen: het gaat hier in ieder geval om het volgende:
1. Was de handen na contact handelingen op plekken waar ook anderen geweest zijn, 20 seconden met water en zeep, daarna handen goed drogen met papieren handdoek of blazer. Gooi papier daarna weg in een afsluitbare vuilbak.
2. Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog.
3. Gebruik papieren zakdoekjes om de neus te snuiten en gooi deze daarna weg in een afsluitbare vuilbak.
4. Was daarna de handen.
5. Schud geen handen.
6. Houd 1,5 meter afstand van anderen.
Maatregelen bij gezondheidsklachten: het gaat hier in ieder geval om het volgende:
1. Verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging? Niet welkom bij de HCGLVD!
2. Verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Niet welkom bij de HCGLVD en dat is ook van toepassing op huisgenoten. Die niet inplannen om de Historische Collectie te bezoeken.
Persoonlijke beschermingsmiddelen: persoonlijke beschermingsmiddelen betreffen handschoenen, mondkapjes en fysieke afscherming.
Schoonmaken: reiniging van het gebouw volgens het reguliere schoonmaakprogramma, met tijdens de corona-periode extra aandacht voor contactoppervlakken en aanraakpunten. Dit kan volgens de reguliere wijze, zowel met de traditionele methode als met de microvezelmethode.
Volgen van richtlijnen: de actuele RIVM-richtlijnen omtrent gezondheid en hygiëne vormen de basis van dit protocol en worden strikt nageleefd. Vrijwilligers en bezoekers worden zowel voorafgaand als tijdens hun bezoek nadrukkelijk geïnformeerd en opgeroepen zich aan de richtlijnen te houden.
Protocol bepalingen
Voor de HCGLVD geldt het volgende:
1. Geef de capaciteit aan of wel het maximale aantal bezoekers aan dat tegelijkertijd in de HCGLVD mag zijn.
2. Beheers de capaciteit door een online reserveringssysteem voor bezoek per dag met tijdslot (vaststaande starttijd).
3. Communiceer dat bezoek zonder reservering niet mogelijk is.
4. Zorg dat iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar kan houden in de expositieruimten, en ook vóór de expositieruimten.
5. Volg consequent de looproute opdat voldaan wordt aan 1,5 meter afstand.
6. Zorg voor maximale hygiëne, desinfecterende middelen en wijs aanwezigen op het belang van handen wassen (ook instructies ophangen bij de wastafel). Maak regelmatig schoon.
7. Bij ingangen van de 3 loodsen is desinfecterende handgel beschikbaar.
8. Scheid inkomende en uitgaande bezoekers door uitgaande bezoekers eerst te laten vertrekken en dan pas binnenkomende bezoekers toe te laten. Bezoekers kunnen geen gebruik maken van de kantine faciliteit.
Voor bezoekers geldt het volgende
1. Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.
2. Bezoekers zijn vooraf in bezit van een geldige reservering; zij komen op tijd of maximaal 15 minuten voor starttijd.
3. Houd 1,5 meter afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen gezelschap.
4. Volg altijd de hygiënemaatregelen.
5. Volg altijd de aanwijzingen van vrijwilligers van het museum.
6. De HCGLVD kan u te allen tijde de toegang tot de Historische Collectie weigeren en/of u opdragen de Historische Collectie te verlaten indien dit nodig geacht wordt voor de veiligheid van de vrijwilligers en andere bezoekers.
Voor vrijwilligers geldt het volgende
1. Voor alle vrijwilligers gelden de hygiënemaatregelen en maatregelen bij gezondheidsklachten.
2. Vrijwilligers die behoren tot de risicogroepen wordt formeel ontraden naar de Historische Collectie te komen en hun werkzaamheden zo veel mogelijk thuis uit te voeren. Dit is de algehele stelregel maar wordt zeker niet dringend/dwingend opgelegd.
3. Het bestuur zal niemand dringend/dwingend vragen om taken te doen die betrokkene onder normale omstandigheden wel zou doen
4. Iedere vrijwilliger dient voor zichzelf te bepalen welk risico hij/zij bereid is te nemen in het kader van de eigen gezondheid. Het bestuur kan niet garanderen dat alle bezoekers besmettingsvrij zijn en kan/wil dus ook geen verantwoording nemen in geval van besmetting.
5. Vrijwilligers krijgen een uitgebreide instructie over de naleving en handhaving van het protocol.
6. Daar waar contact niet voorkomen kan worden (evacuatie/hulpverlening) zullen aanvullende maatregelen worden genomen die kunnen bestaan uit: mondkapjes, handschoenen, fysieke afscherming. Vrijwilligers die gebruik moeten maken van deze persoonlijke beschermingsmiddelen krijgen deze door de HCGLVD aangereikt en ontvangen instructie over het goed toepassen/aandoen ervan.
7. Voor kantoorwerkzaamheden geldt werkzaamheden waarvan de aard van het werk het toelaat, worden vooralsnog vanuit huis gedaan.
Voor communicatie met bezoekers geldt verder het volgende
1. Zorg voor duidelijke regels, hang ze duidelijk leesbaar op.
2. Gebruik zoveel mogelijk contactmomenten om het protocol onder de aandacht te brengen zoals bij het reserveren, op de bevestiging, bij aankomst en op relevante plekken in de expositieruimtes.
3. Bij reserveren wordt bezoekers gevraagd akkoord te gaan met de hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten als aanvulling op de bezoekvoorwaarden van de HCGLVD.
4. Communicatie is in het Nederlands en indien nodig in andere talen.
5. Regels hangen in de Nederlandse taal bij de ingang van de Historische Collectie en worden binnen herhaald.
6. De regels voor bezoekers worden gepubliceerd op de website van de HCGLVD en bij toezending van het aanmeldingsformulier.
7. Gebruik waar relevant en mogelijk tekst in combinatie met beeldtaal (pictogrammen).
Voor EHBO, BHV of hulpverlening geldt verder het volgende
1. Hulpverlening houdt zich aan (beroeps)richtlijnen zoals die door de betreffende relevante organisaties wordt opgesteld (bijvoorbeeld Rode Kruis, Oranje Kruis, NIBHV).
2. Daar waar bij hulpverlening contact niet voorkomen kan worden zullen aanvullende maatregelen worden genomen die kunnen bestaan uit: mondkapjes, handschoenen, fysieke afscherming.
3. Volg de actuele RIVM-richtlijnen.
Voor het schoonmaken geldt verder het volgende:
Goede hygiëne en goede schoonmaak zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus in te dammen. Schoonmaakprotocol A geldt – werkinstructies van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB).
Voor leveranciers/ondersteunende eenheden en transporteurs geldt het volgende
1. Hier gelden de hygiënemaatregelen en maatregelen bij gezondheidsklachten.
2. Spreek vooraf de plaats af waar de goederen bij de HCGLVD afgeleverd worden
3. Draag handschoenen, mondkapjes en andere beschermingsmaatregelen.
Voor handhaving van het protocol in de Historische Collectie geldt verder het volgende:
1. Veiligheid van vrijwilligers en bezoekers staat centraal bij onze voorschriften.
2. De HCGLVD behoudt zich het recht voor om bezoekers toegang te weigeren bij twijfel over de gezondheidstoestand.
3. Er zijn voldoende vrijwilligers aangesteld die verantwoordelijk zijn voor de naleving van het protocol en die dit ook actief controleren.
4. Bezoekers die zich niet aan dit protocol houden wordt opgedragen hun bezoek te beëindigen.
5. Het aantal gebruikers per toiletblok wordt beperkt zodat de 1,5 meter afstand wordt geborgd.
6. Buitentoegangsdeuren staan zo veel mogelijk open/op een kier om handcontact te voorkomen.
7. Toiletblokken worden op de reguliere wijze schoongemaakt met speciale aandacht voor contactpunten en handenwasfaciliteiten.
8. Zorg voor voldoende en tijdige aanvulling van (vloeibare) zeep en materialen om handen af te drogen. Gebruik papieren handdoekjes en afsluitbare afvalbakken.
In de expositieruimtes van de HCGLVD geldt verder het volgende
1. Vermeld de capaciteit per ruimte zodat elke bezoeker ook zelf kan beoordelen of het maximum bereikt is.
2. In de expositieruimtes wordt altijd 1,5 meter afstand tot anderen buiten het eigen gezelschap gehouden.
3. Neem maatregelen om doorstroming te bevorderen en opstoppingen te voorkomen.
4. Regel doelgerichte hygiëne in na elke gebruiker van touchscreens of interactieve apparatuur of sluit deze af.
5. Maak contactoppervlakken en aanraakpunten meerdere keren per dag schoon op de reguliere wijze. Frequentie afhankelijk van gebruiksintensiteit en vervuiling.
Waarom moet bezoek zich van tevoren aanmelden?
Bezoekers van de HCGLVD dienen zich altijd van tevoren te melden en de toegezonden lijst met gegevens ingevuld terug te sturen
Omdat bij versoepeling van de maatregelen het niet uit te sluiten is dat het coronavirus weer opvlamt, is het van belang dat de GGD kan achterhalen wie wellicht in contact is gekomen met iemand bij wie het virus is aangetoond, het zogenaamde ‘test en trace’. Daarom is het van belang te weten wie er wanneer in het Historische Collectie is geweest.
- Gegevens
- Geschreven door Rinus Baaijen
- Hits: 3531
- Gegevens
- Geschreven door Super User
- Hits: 6629
- Gegevens
- Geschreven door Rinus Baaijen
- Hits: 5313
De HCGLVD beschikt over een grote hoeveelheid boekwerken, publicaties, voorschriften en documenten over de Grondgebondenluchtverdediging.
Bezoekers kunnen tijdens hun bezoek in onze bibliotheek deze documentatie inzien. Er staat speciaal daarvoor een computer in de bibliotheek waarmee men door middel van een zoekopdracht de locatie van de gewenste documentatie kan opzoeken.
Het uitlenen van boekwerken of publicaties is momenteel nog onderwerp van gesprek omdat daar ook verzendkosten mee zijn gemoeid.
LOCATIE
|
TITEL
|
|
MEI 1940. DE STRIJD OP NEDERLANDS GRONDGEBIED.
|
A1-001
|
HET KORPS LUCHTDOEL-ARTILLERIE EN ZIJN BETEEKENIS VOOR ONZE MILITAIRE LUCHTVERDEDIGING
|
A1-002
|
STRIJD OM ONS LUCHTRUIM
|
A1-004
|
75 JAAR LUCHTDOELARTILLERIE 1917-1992.
|
A1-005
|
- VAKANT -
|
A1-006
|
- VAKANT -
|
A1-007
|
- VAKANT -
|
A1-008
|
- VAKANT -
|
A1-009
|
TWINTIG PASSEN HEEN, TWINTIG PASSEN TERUG. HERINNERINGEN AAN MOBILISATIE EN MEI-DAGEN.
|
A1-010
|
LUCHTVERDEDIGING DOOR LUCHT-,LAND- EN ZEESTRIJDKRACHTEN. VERZAMELDE OPSTELLEN UIT DE MILITAIRE SPECTATOR 1953.
|
A1-011
|
ACH JA, DE LUA.
|
A1-012
|
940E IN DE TROPEN. HERINNERINGEN AAN DE 940E AFD LTLUA IN SORONG 19 APRIL-5 NOVEMBER 1962. DROOM EN WERKELIJKHEID IN VOORMALIG NEDERLANDS NIEUW-GUINEA.
|
A1-013
|
PHYSISCH LABORATORIUM TNO, 1927-1977
|
A1-014
|
LUCHTVERDEDIGINGSNUMMER I. JULI 1953.
|
A1-015
|
LUCHTVERDEDIGINGSNUMMER II. AUGUSTUS 1953.
|
A1-016
|
LUCHTVERDEDIGINGSNUMMER III. SEPTEMBER 1953.
|
A1-017
|
MEIDAGEN 1940. IK ZIE DIE DUITSE PARACHUTISTEN NOG SPRINGEN.
|
A1-018
|
- VACANT -
|
A1-019
|
ECHTE LUA-VERHALEN
|
A1-020
|
75 JAAR LUCHTDOELARTILLERIE
|
A1-021
|
DE IJSSELLINIE 1950-1968
|
A1-022
|
MET OPGEHEVEN HOOFD. HERINNERINGEN VAN LUA-MANNEN AAN HUN DIENSTTIJD IN NEDERLANDS-INDIE 1946-1949. 1STE REGIMENT LICHTE LUCHTDOEL ARTILLERIE.
|
A1-023
|
GESCHIEDENIS VAN DE 13E BATTERIJ LU.A. 1939/1940. OORZAKEN EN GEVOLGEN VAN GEBEURTENISSEN BIJ DE 13E BATTERIJ LU.A. EN ANDERE BATTERIJEN.
|
A1-024
|
LUCHTWACHTPOST NO 90.
|
A1-025
|
HANDBOEK LUCHTWACHTDIENST, DE POSTEN
|
A1-026
|
HANDBOEK KORTPS LUCHTWACHTDIENST, DE CENTRA
|
A1-027
|
DEELSTUDIE LUCHTVERDEDIGING
|
A1-028
|
DE GESCHIEDENIS DER LUCHTDOELARTILLERIE
|
A1-029
|
- VAKANT -
|
A1-030
|
LUCHTDOELARTILLERIESCHIETKAMP (INTRODUCTIEBOEKJE)
|
A1-031
|
ENIGE ASPECTEN DER LUCHTVERDEDIGING
|
A1-032
|
HET INFANTERIE-VLIEGTUIG
|
A1-033
|
LUCHTVERDEDIGING
|
A1-034
|
EEN ANDERE VISIE OP DE ONTWIKKELING VAN DE LUCHTVERDEDIGING
|
A1-035
|
HET STRATEGISCH LUCHTOFFENSIEF IN DE HUIDIGE OOST - WEST VERHOUDINGEN
|
A1-036
|
MODERNE LUCHTVERDEDIGING
|
A1-037
|
INVENTARIS VAN HET ARCHIEF VD MILITAIRE LUCHTVAART EN - VERDEDIGING (1910 - 1940 (1944)
|
A1-099
|
LUA DIVERSEN
|
A1-099A
|
EEN LICHTING VOOR HET LEVEN
|
A1-099B
|
HET NEERSCHIETEN VAN DUITS VLIEGTUIG BIJ OUDENRIJN IN 1940-
|
A1-099C
|
UNIFORMEN EN EMBLEMEN (LUA)
|
A1-099D
|
LUCHTVERDEDIGING BINNEN DE NATRES, LUCHTWACHTDIENST
|
A1-099E
|
KAZERNEORDER CO OVERDRACHT LUAS
|
A1-099F
|
LAATSTE SCHOT MET 40L70 BBT 15 AFDLTLUA
|
A1-099G
|
105 LUABT BATTERIJEMBLEEM
|
A1-099H
|
GESCHIEDENIS LUASCHIETTTERREINEN
|
A1-099I
|
WATERSNOODRAMP 1953 SLACHTOFFERS
|
A2-001
|
- VAKANT -
|
A2-002
|
- VAKANT -
|
A2-003
|
DE GESCHIEDENIS VAN DE LUCHTDOELARTILLERIE SCHIETTERREINEN.
|
A2-004
|
HET LUCHTDOELARTILLERIESCHIETKAMP. (951-2005). SCHIETEN OVER DE VLOEDLIJN.
|
A2-005
|
DE LACHENDE LUCHTDOEL
|
A2-006
|
REGT.LT.LUA BETUWE 1951/1. DERDE KAN.BATTERIJ. VERHALEN VAN TOEN.
|
A2-007
|
DE GESCHIEDENIS DER LUCHTDOELARTILLERIESCHIETTERREINEN
|
A2-008
|
BESCHERMING TEGEN LUCHTAANVALLEN DOOR MIDDEL VAN KABELBALLONS
|
A2-008A
|
BRIEVENDOSSIER BEHORENDE BIJ A2-008
|
A2-009
|
PROGRAMMA 75 JAAR LUCHTDOELARTILLERIE
|
A2-010
|
KORPSKALENDER
|
A2-011
|
3E REUNIE 928 AFDLTLUA
|
A2-012
|
REUNIE 928 AFDLTLUA
|
A2-013
|
NEDERLANDSE ARTILLERIE VANAF 1945.
|
A2-014
|
ZOEKLICHTBATTERIJEN
|
A2-015
|
DE LUCHTARTILLERIEGROEP MILITAIRE LUCHTVAART 1947-1949
|
A2-016
|
REGT. LT. LUA BETUWE (1951/1)
|
A2-017
|
LUCHTWACHTTORENS IN NEDERLAND
|
A2-018
|
ONTWERP VOORSCHRIFT OMTRENT HET TACTISCH GEBRUIK DER LUCHTDOELBESTRIJDINGSMIDDELEN
|
A2-019
|
ONTWERP SCHIETVOORSCHRIFT VOOR DE LUCHTDOELARTILLERIE DEEL II (MITRAILLEUR)
|
A2-020
|
ONTWERP REGLEMENT VOOR DE LUCHTDOEL ARTILLERIE AFDEELINGSDIENST
|
A2-021
|
VR 44-1 GEVECHTSLEIDINGS- EN MELDINGSSYSTEEM
|
A2-022
|
NR 585. KENNIS DER ARTILLERIE
|
A2-023
|
NR 592A. HANDLEIDING TOT DE KENNIS DER ARTILLERIE
|
A2-024
|
NR 593. HANDLEIDING TOT DE KENNIS DER ARTILLERIE
|
A2-025
|
NR 594. HANDLEIDING TOT DE KENNIS DER ARTILLERIE
|
A2-026
|
SPREIDING EN TREFKANS BIJ HET SCHIETEN MET LICHTE LUCHTDOELARTILLERIE
|
A2-027
|
HET COMMANDOTOESTEL VOOR LUCHTDOELGESCHUT
|
A2-028
|
LUISTERTOESTEL. DIVERSE ARTIKELEN
|
A2-029
|
EEN PARAPLU VOOR AMSTERDAM
|
A2-030
|
REORGANISATIE VAN DE GRONDGEBONDEN LUCHTVERDEDIGING KL
|
A2-031
|
INFORMATIEDAG LUCHTVERDEDIGING 2000
|
A2-032
|
RADAR OP DOEL
|
A2-033
|
GESCHIEDENIS VAN DE 15 AFDELING LICHTE LUCHTDOELARTILLERIE MOBIEL
|
A2-034
|
25 AFDLTLUA OERSONEELSOVERZICHT C EN OFF'N
|
A2-035
|
- VAKANT -
|
A2-036
|
PLAATSINGSLIJST VAN DE ARCHIEVEN VAN
|
A2-037
|
ANTI-AIRCRAFT GUNS
|
A2-038
|
SELF-PROPELLED ANTI-TANK AND ANTI-AIRCRAFT GUNS
|
A2-039
|
6E BATTERIJ LICHTE LUCHTDOEL ARTILLERIE
|
A2-040
|
INTZET LTLUA TEGEN MODERNE WIJZEN VAN AANVALLEN
|
A2-041
|
RADIOSCHEMA'S LUCHTDOELARTILLERIE-EENHEDEN
|
A2-042
|
OCLUA 1950 - 1990
|
A2-043
|
FUNCTIES LUCHTDOELARTILLERIE
|
A2-044
|
NIEUWBOUW LUCHTDOELARTILLERIESCHIETKAMP
|
A2-045
|
SCHIETTABEL PRTL 35 MM, ONTWERP
|
A2-046
|
FUNCTIETRAINING PERS LTLUA
|
A2-047
|
VOOR KOINGIN EN VADERLAND
|
A2-048
|
GEGEVENS BETREFFENDE DE ACTIVITEIT DER LUA VAN 10 MEI T/M 14 MEI 1940 IN DE BETUWE
|
A2-049
|
ONZE KONINKLIJKE LANDMACHT 4 ARTILLERIE
|
A3-001
|
DEMONSTRATIE ZWARE LUA
|
A3-002
|
RAPPORT BESCHERMING VEE BIJ LUCHTAANVALLEN
|
A3-003
|
REGLEMENT VOOR DE LUCHTDOELARTILLERIE (EXERCITIE)
|
A3-004
|
DE GESCHIEDENIS DER LUCHTDOELARTILLERIESCHIETTERREINEN
|
A3-005
|
DICTAAT LUCHTDOELARTILLERIE (MRT 1973)
|
A3-006
|
GEVECHTSBOEK DEEL I EN II
|
A3-007
|
LUCHTDOELARTILLERIE, ONTWERP VOORSCHRIFT VOORLOOP (NO 1820)
|
A3-008
|
ONTWERP VOORSCHRIFT VOOR DE LUCHTDOELARTILLERIE, DE AFSTAND(HOOGTE)METERS NR 751
|
A3-008A
|
PLATEN BEHORENDE BIJ ONTWERPVOORSCHRIFT VOOR D ELUCHTDOELARTILLERIE DE AFSTAND(HOOGTE)METERS NR 751
|
A3-009
|
LUCHTDOELARTILLERIESCHOOL EDE (INFORMATIEBOEKJE)
|
A3-009
|
ONTWERP VOORSCHRIFT VOOR D ELUCHTDOELARTILLERIE VUURLEIDINGSTOESTEL EN ELECTRISCH OVERBRENGSYSTEEM VICKERS NO 743C
|
A3-009A
|
PLATEN BEHOORENDE BIJ ONTWERP VOORSCHRIFT VOOR DE LUCHTDOELARTILLERIE VUURLEIDINGSTOESTEL EN ELECTRISCH OVERBRENGSYSTEEM VICKERS
|
A3-010
|
LUA SCHIETKAMP VEILIGE DOELHOEKEN BIJ HET VUREN MET 40L70 MUNITIE
|
A3-011
|
LUCHTDOELARTILLERIE LOSSE ZAKEN
|
A3-012
|
REUNIE DIVERSE REUNIES
|
A3-013
|
VUURVOORBEREIDING GEVBT LTLUA GRIJZE FLAPPEN
|
A3-014
|
OPEN HUIS LUCHTDOELARTILLERIE 1997
|
A3-015
|
75 JAAR LUCHTDOELARTILLERIE 1917 - 1992
|
A3-017
|
ALLROUND FUSELIERS, ATLANTIC RESOLVE '94
|
A3-018
|
WATERSNOODRAMP LIMBURG
|
A3-019
|
DRAWSKO DAILY
|
A3-020
|
HIGH LIGHTS
|
A3-020
|
REGIMENT ZWARE LUCHTDOELARTILLERIE "RHENEN"
|
A3-022
|
REGIMENT LICHTE LUCHTDOELARTILLERIE BETUWE
|
A3-023
|
REGIMENT ZWARE LUCHTDOELARTILLERIE HOEK VAN HOLLAND
|
A3-024
|
GESCHIEDSCHRIJVING SMO LUA
|
A3-025A
|
LUAVERHALEN (1951 - 1953)
|
A3-025B
|
LUAVERHALEN (HEKHUIZEN)
|
A3-026
|
VERENIGD OP DE GROND, DAADKRACHT IN DE LUCHT
|
A3-027
|
GRAFISCHE BEREKENING VAN SCHOOTSTAFELS VOOR LUCHTDOELGESCHUT
|
A3-028
|
100 JAAR GRONDGEBONDEN LUCHTVERDEDIGING
|
A3-029
|
OPLEIDINGEN LUCHTDOELARTILLERIE
|
A3-030
|
SMO LUA
|
A4-001
|
GEDENKBOEK VOOR DE VRIJWILLIGE LANDSTORMKORPSEN LUCHTWACHTDIENST EN LUCHTAFWEERDIENST.
|
A4-002
|
LUCHTWACHTTORENS IN NEDERLAND
|
A4-003
|
VLKLAD DELFT GEVECHTSVERSLAG
|
A4-004
|
VLK LAD
|
A4-005
|
AANWIJZINGEN VOOR DE VRIJWILLIGERS VAN HET VRIJWILLIGE LANDSTORMKORPS LUCHTWACHTDIENST
|
A4-006
|
VRIJWILLIGE LUCHTAFWEER. DEEL I. DE VERENIGING VOOR NATIONALE VEILIGHEID EN HET VRIJWILLIG LOANDSTORMKORPS LUCHTAFWEERDIENST 138-1940.
|
A4-007
|
VRIJWILLIGE LUCHTAFWEER. DEEL II. DE VERENIGING VOOR NATIONALE VEILIGHEID EN HET VRIJWILLIG LANDSTORMKORPS LUCHTAFWEERDIENST 1938-1940.
|
A4-008
|
ARCHIEVEN INZAKE DE BURGERWACHT EN DE BIJZONDERE VRIJWILLIGE LANDSTORM
|
A5-001
|
HET FORT AAN DEN HOEK VAN HOLLAND. POORTWACHTER VAN ROTTERDAM. EEN RONDWANDELING DOOR EEN VESTINGWERK DER 1E KLASSE.
|
A5-002
|
PROJECT "FORT KIJKDUIN". STICHTING STELLING DEN HELDER.
|
A5-003
|
FORT DIRKZ. ADMIRAAL TE DEN HELDER. GESCHIEDENIS EN MEERJARENPLAN.
|
A5-004
|
BEKNOPTE BOUWGESCHIEDENIS VAN HET FORT DIRKZ. ADMIRAA TE DEN HELDER.
|
A5-005
|
ZWETENDE PANTSERMANNEN BESTAAN NIET. DE GESCHIEDENIS VAN HET FORT AAN DEN HOEK VAN HOLLAND EN HAAR BEWONERS.
|
A5-006
|
KUSTVERSTERKINGEN 1900-1940. DE PLANNING, CONSTRUCTIE EN BEWAPENING VAN NEDERLANDSE KUSTFORTEN EN BATTERIJEN.
|
A5-007
|
HERINNERINGEN AAN DE ZEEUWSE KUSTARTILLERIE.
|
A5-008
|
BUNKERS IN NEDERLAND
|
A5-009
|
TER HERINNERING AAN HET 125-JARIG BESTAAN VAN DE NEDERLANDSCHE KUSTARTILLERIE
|
A5-010
|
REGELING VAN DE OPLEIDING DER DIENSTPLICHTIGEN BIJ DE ONBEREDEN- KUST- EN LUCHTDOELARTILLERIE
|
A5-011
|
VESTINGLANDSCHAPPEN
|
A6-001
|
WAAROM SINTE BARBARA
|
A6-002
|
SINTE BARBARA EN DE ARTILLERIE
|
A6-003
|
BARBARA. SINTE BARBARA EN DE ARTILLERIE.
|
A6-004
|
GALAFEEST 325 JAAR ARTILLERIE
|
A6-005
|
SANKT BARBARA I DANMARK
|
A6-006
|
BARBARA
|
A6-007
|
LUAS BARBARASPORTDAG1984
|
B1-001
|
50 JAAR GELEIDE WAPENS
|
B1-002
|
VAN DE PEEL TERUG NAAR BLOMBERG EN STOLZENAU
|
B1-003
|
WEET JE NOG, TOEN BIJ DE KLU
|
B1-004
|
500 SQUADRON IN VOGELVLUCHT
|
B1-005
|
LOT VALIDATION FIRING USA OKTOBER 1991
|
B1-006
|
DIAMOND PATRIOT, MET HET OOG OP JERUZALEM
|
B1-007
|
45 JAAR 327 SQUADRON
|
B1-008
|
25 JAAR 502 SQUADRON HOYSINGHAUSEN
|
B1-009
|
25 JAAR 501 SQUADRON
|
B1-010
|
40 JAAR 324 SQUADRON
|
B1-011
|
DE LACH EN DE TRAAN BIJ HET 120 SQUADRON BORGHOLZHAUSEN BORGHOLZHAUSEN2
|
B1-012
|
INTRODUCTIEBOEKJE 3E GROEP GELEIDE WAPENS
|
B1-013
|
INTRODUCTIEBOEKJE 5E GROEP GELEIDE WAPENS
|
B1-014
|
PROGRAMMA PRESENTATIE GEMEENTES BIJ 3E EN 5E GROEP GELEIDE WAPENS
|
B1-016
|
INTRODUCTIE 12 GROEP GELEIDE WAPENS
|
B1-017
|
DE GESCHIEDENIS VAN HET 801 SQUADRON
|
B1-018
|
HAWK
|
B1-019
|
INFORMATIEBOEKJE HERHALINGSOEFENIG 1979 5 GGW
|
B1-020
|
INTRODUCTIEBOEKJE 4 GGW
|
B1-021
|
INFORMATIE-BROCHURE BONDSREPUBLIEK DUITSLAND
|
B1-022
|
GW GIDS
|
B1-023
|
REUNIE 223 SQUADRON
|
B1-024
|
HAWK
|
B1-025
|
VOORLICHTING PERSONEEL GROEPEN GELEIDE WAPENS
|
B1-026
|
TREFPUNT JUBILEUMUITGAVE T.G.V. 25 JAAR 5 GGW
|
B1-027
|
GROEP GELEIDE WAPENS DE PEEL
|
B1-028
|
LUCHTMACHT METEOROLOGISCHE GROEP
|
B1-029
|
INVENTARISATIE VAN DE GEBIEDEN OP DE VLIEGBASIS DE PEEL MET EEN ECOLOGISCHE OF NATUURHISTORISCHE WAARDE
|
B1-030
|
40 JAAR 326 SQUADRON
|
B1-031
|
20 JAAR 500 SQUADRON
|
B1-032
|
OPEN HUIS LUCHTMACHTBASIS DE PEEL, MEDEWERKERSINFO
|
B1-033
|
KONINKLIJKE LUCHTMACHT 1991
|
B1-034
|
'WEGWIJS'
|
B1-035
|
AMERIKAANSE TEKENING ONTWIKKELING LMB DE PEEL
|
B1-036
|
1939 - 1989 420 SQUADRON
|
B1-037
|
NIKE HERCULES
|
B1-038
|
OPERATIE WILD TURKEY
|
B1-039
|
DIE HOLLANDER KOMMEN
|
B1-040
|
3GGW BLOMBERG 1963 - 1988 JUBILEUMUITGAVE 25 - JARIG BESTAAN
|
B1-041
|
JUBILEUMUITGAVE 20-JARIG BESTAAN 5GGW TREFPUNT
|
B1-042
|
NIKE/HAWK LOSSE ZAKEN
|
B1-043
|
LIEDEREN VIEZE LIEDJES
|
B1-044
|
JOURNAAL DOO/BOC 3GGW
|
B1-099
|
GGW DIVERSEN
|
B2-001
|
ONDER TWENTSCHE VLEUGELS
|
B2-002
|
ONZE VLIEGERS IN MEI 1940
|
B2-003
|
VLIEGVELD BERGEN NH 1938 - 1945
|
B2-004
|
VLUCHT DOOR DE TIJD, 75 JAAR NEDERLANDSE LUCHTMACHT
|
B2-005
|
EEN HALVE EEUW NEDERLANDSE GEVECHTSLEIDING
|
B2-006
|
DE LUCHTMACHT. EEN TEAM. EEN TAAK.
|
B2-007
|
GESTAAG GESPANNEN 50 JAAR VLIEGBASIS VOLKEL
|
B2-008
|
EEN EEUW MILITAIRE LUCHTVAART IN NEDERLAND 1913-2013
|
B2-009
|
45 JAAR 324 SQUADRON
|
B2-010
|
SQUADRONS VAN DE KONINKLIJKE LUCHTMACHT
|
B2-011
|
HET VLIEGKAMP EDE 1910-1921
|
B2-012
|
TWEEDEKKER C.666
|
B2-013
|
HET EERSTE BOEK OVER DE ZEPPELINTOCHTEN BOVEN ENGELAND
|
B2-014
|
HUISJE- BOOMPJE -BEESTJE
|
B2-015
|
DE WIEG VAN NEERLANDS LUCHTVAART HEEFT IN SOESTERBERG GESTAAN
|
B2-016
|
IN ZOEKLICHT EN AFWEERVUUR.
|
B2-017
|
ALS ER IETS MIS ZOU GAAN.
|
B2-018
|
BEKNOPTE GESCHIEDENIS VAN DE KONINKLIJKE LUCHTMACHT
|
B2-019
|
A PORTRAIT IN PICTURES
|
B2-020
|
LUCHTMACHTBEVELHEBBERS GEPORTRETTEERD
|
B2-021
|
HET VLIEGERKRUIS
|
B2-022
|
EEN HALVE EEUW MILITAIRE LUCHTVAART. 1913-1963
|
B2-023
|
298 SQUADRON 50 JAAR
|
B2-024
|
AB ORIGINE FLEXIBILIS, LUCHTMACHTSTAFSCHOOL
|
B2-025
|
50 JAAR NIVEAU-OPLEIDINGEN BIJ DE KONINKLIJKE LUCHTMACHT
|
B2-026
|
DE KONINKLJKE KADERSCHOOL LUCHTMACHT
|
B2-027
|
OORLOG IN DE LUCHT.
|
B2-028
|
311 50 YEARS, UT AQUILA PRAEDANS
|
B2-029
|
DE LUCHTSTRIJD OM INDIE
|
B2-030
|
HET GROOTSTE AVONTUUR VAN DE LUCHTVAART
|
B2-031
|
VAN HOFASTAD NAAR BARONIE
|
B2-032
|
LUCHTMACHTRESERVISTEN TOEN EN NU
|
B2-033
|
VAN LUCHTVAARTAFDEELING TOT KONINKLIJKE LUCHTMACHT
|
B2-034
|
100 JAAR NEDERLANDS-INDISCHE MILITAIRE LUCHTVAART
|
B2-035
|
DE KONINKLIJKE LUCHTMACHT IN DE STRIJD TEGEN HET TERRORISME
|
B2-036
|
DATIM 45 JAAR
|
B2-037
|
EMBLEMEN BIJ DE KONINKLIJKE LUCHTMACHT
|
B2-038
|
VETRANENDAG KLU
|
B3-001
|
INLEIDING EN ALGEMEEN OVERZICHT VAN DE GEVECHTSDAGEN 10-19 MEI 1940. SCHETSKAAREN NR 1 T/M 7.
|
B3-001C
|
OVERZICHT VAN DE DUITSE AANVAL IN MEI 1940 IN HET BIJZONDER, WAT NEDERLAND BETREFT.
|
B3-003
|
DE KRIJGSVERRICHTINGEN IN ZUID- LIMBURG 1940.
|
B3-004A
|
DE VERDEDIGING VAN NOORD- LIMBURG-NOORD-BRABANT 1940. TEKST
|
B3-004B
|
DE VERDEDIGING VAN NOORD-LIMBURG EN NOORD-BRABANT MEI 1940. SCHETS/KAARTEN
|
B3-005
|
DE VERDEDIGING VAN HET MAAS-WAALKANAAL EN DE OVER-BETUWE MEI 1940.
|
B3-007
|
DE KRIJGSVERRICHTINGEN TEN OOSTEN VAN DE IJSSEL EN IN DE IJSSELLINIE MEI 1940.
|
B3-008
|
DE TERRITORIALE VERDEDIGING VAN DE NOORDELIJKE PROVINCIEN MEI 1940.
|
B3-009A
|
DE OPERATIEN VAN HET VELDLEGER EN HET OOSTFRONT VAN DE VESTING HOLLAND MEI 1940. TEKST. HOODDEEL III/ DEEL 3.
|
B3-009B
|
DE OPERATIEN VAN HET VELDLEGER EN HET OOSTFRONT VAN DE VESTING HOLLAND MEI 1940. SCHETS/KAARTEN
|
B3-013
|
DE STRIJD OM ROTTERDAM MEI 1940. HOOFDDEEL III/ DEEL4, ONDERDEEL C. SCHETSKAARTEN 1 T/M 13
|
B3-017
|
DE STRIJD IN ZEELAND MEI 1940
|
B3-018A
|
DE LUCHTVERDEDIGING MEI 1940. DEEL I
|
B3-018B
|
DE LUCHT VERDEDIGING MEI 1940. DEEL II
|
B3-021A
|
DE BINNENLANDSE STRIJDKRACHTEN DEEL I
|
B3-021B
|
DE BINNENLANDSE STRIJDKRACHTEN DEEL II.
|
B4-001
|
GUIDED MISSILES
|
B4-002
|
DICTIONARY OF GUIDED MISSILES AND SPACE FLIGHT. PRINCIPLES OF GUIDED MISSILE DESIGN
|
B4-003
|
MISSILE ENGENEERING HANDBOOK. PRINCIPLES OF GUIDED MISSILE DESIGN.
|
B4-004
|
AERODYNAMICS PROPULSION STRUCTURES AND DESIGN PRACTICE. PRINCIPLES OF GUIDED MSSILE DESIGN.
|
B4-005
|
SYSTEMS PRELIMINARY DESIGN. PRINCIPLES OF GUIDED MISSILE DESIGN.
|
B4-006
|
GUIDANCE. PRINCIPLES OF GUIDED MISSILES DESIGN.
|
B4-007
|
SPACEFLIGHT. PRINCIPLES OF GUIDED MISSILE DESIGN
|
B4-008
|
SPACE FLIGHT II. DYNAMICS. PRINCIPLES OF GUIDED MISSILE DESIGN.
|
B4-009
|
OPERATIONS RESEARCH ARMAMENT LAUNCHING. PRINCIPLES OF GUIDE MISSILE DESIGN.
|
B4-010
|
AIRBORNE RADAR. PRINCIPLES OF GUIDED MISSILES DESIGN
|
B4-011
|
BALLISTICS OF THE FUTURE
|
B4-012
|
FUNDAMENTALS OF ADVANCED MISSILES
|
B4-013
|
GUIDED WEAPONS
|
B4-014
|
PRINCIPLES OF GUIDED MISSILES AND NUCLEAR WEAPONS
|
B4-015
|
SATELLITES AND SCIENTIFIC RESEARCH
|
B4-016
|
ROCKET PROPULSION ELEMENTS
|
B4-017
|
ROCKETS AND SATELLITES WORK LIKE THIS
|
B4-018
|
GELEIDE WAPENS
|
B4-019
|
GELEIDINGSTECHNIEKEN
|
B4-020
|
AN OUTLINE OF MISSILE PROPULSION AND GUIDANCE
|
B5-001
|
METEOROLOGISCHE DIENSTEN VAN DE KONINKLIJKE LAND EN LUCHTMACHT 1922-1992
|
B5-002
|
PRINCIPE EN TOEPASSINGEN VAN RADAR.
|
B5-003
|
RADAR.
|
B5-004
|
RADAR. EEN POPULAIR-WETENSCHAPPELIJKE BESCHOUWING.
|
B5-005
|
BEGINSELEN EN TOEPASSING VAN RADAR BIJ DE ARTILLERIE
|
B5-006
|
METEOROLOGISCHE CODES
|
B5-051
|
CAMOUFLAGE
|
B6-001
|
HELICOPTERS
|
B6-002
|
WORLD'S AIR FORCES
|
B6-003
|
MODERNE JACHTVLIEGTUIGEN
|
B6-004
|
MODERNE SPIONAGEVLIEGTUIGEN
|
B6-005
|
MODERNE AANVALSVLIEGTUIGEN
|
B6-006
|
MILITARY JETS
|
B6-007
|
AIR-LAUNCHED WEAPONS. ISSUE THIRTY-NINE.
|
B6-008
|
WORLD AIR FORCES. ISSUE TWENTY-NINE.
|
B6-009
|
AIRCRAFT UPGRADES. 2003-2004. ELEVENTH EDITION.
|
B6-010
|
AIRCRAFT UPGRADES. 2002-2003. TENTH EDITION.
|
B6-011
|
ALL THE WORLD'S AIRCRAFT. 2002-2003. NINETHY-THIRD YEAR OF ISSUE.
|
B6-012
|
LAND-BASED AIR DEFENCE. 2003-2004. SIXTEENTH EDITION.
|
B6-013
|
STRATEGIC WEAPON SYSTEMS. ISSUE FIFTY.
|
B6-014
|
UNMANNED AERIAL VEHICLES AND TARGETS. ISSUE TWENTY-NINE.
|
B6-015
|
DIE ENTWICKLUNG DER FLUGZEUGE 1914-1918.
|
B6-016
|
FM 1-402. AVIATOR'S RECOGNITION MANUAL
|
B6-017
|
JANE'S BOSNIA HANDBOOK
|
B6-018
|
FLUGZEUGERKENNUNGSTAFELN
|
B6-019
|
- VAKANT -
|
B6-020
|
MILITAIRE STRIJDKRACHTEN
|
B6-021
|
RUSSIA'S TOP GUNS
|
B6-022
|
SPIONAGEVLIEGTUIGEN
|
B6-023
|
GEVECHTSVLIEGTUIGEN VOOR DE KLU. DE GESCHIEDENIS VAN DE KEUZEBEPALING EN DE AANSCHAF.
|
B6-024
|
JANE'S WORLD AIRCRAFT RECOGNITION HANDBOEK.
|
B6-025
|
INSTRUCTIEMATERIAAL VHK (OUD)
|
C1-001
|
WESPENNEST LEEUWARDEN. DEEL I 1940-1942.
|
C1-002
|
WESPENNEST LEEUWARDEN. DEEL II: 1942-1943.
|
C1-003
|
WESPENNEST LEEUWARDEN. DEEL III 1943-1945. DE ONDERGANG.
|
C1-004
|
SPOREN AAN DE HEMEL. DEEL 1
|
C1-005
|
SPOREN AAN DE HEMEL. DEEL 2.
|
C1-006
|
SPOREN AAN DE HEMEL. DEEL 3.
|
C1-007
|
GEVLEUGELD VERLEDEN.
|
C1-008
|
NEDERLANDS VLIEGERS IN HET VUUR
|
C1-009
|
DE GEBROKEN VLEUGEL VAN DE DUITSE ADELAAR. INVENTARISATIE VAN DE DUITSE VERLIEZEN IN DE LUCHTOORLOG VAN MEI 1940 BOVEN NEDERLAND.
|
C1-010
|
VALKENBURG MEI 1940. DE STRIJD OM HET VLIEGVELD EN HET DORP.
|
C1-011
|
ONDERZOEKSRAPPORT KAZERNECOMPLEX EDE-WEST.
|
C1-012
|
GARNIZOENNSLEVEN/GARNIZOEN EDE 1906-2006
|
C1-013
|
EDE IN WAPENROK
|
C1-014
|
LEVEN EN WERKEN VAN HENRI KOOT. 1883-1959.
|
C1-015
|
J.F. KETTING OLIVIER. VAN KOREA TOT KAZERNE
|
C1-016
|
ARTILLERIE OPLEIDINGSCENTRUM IN DE LEGERPLAATS BIJ OLDEBROEK.
|
C1-017
|
HET INFANTERIE SCHIETKAMP HARSKAMP. IN VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST.
|
C1-018
|
KORT MAAR KRACHTIG
|
C1-019
|
ALLEEN LEVERBAAR IN LEGERGROEN. 50 JAAR MATERIEEL VOORZIENING IN DE KL. 1944-1994
|
C1-020
|
VAN TROMPETTERS EN TAMBOERS. VIER EEUWEN MILITAIRE MUZIEK.
|
C1-021
|
NEDERLANDSE MILITAIREN IN ANGOLA. DE VN-VREDESMISSIE UNAVEM II, 1991-1993.
|
C1-022
|
'S HERTOGENBOSCH EN VUGHT. EEN MILITAIR VERLEDEN.
|
C1-023
|
TILBURG ALS MILITAIRE STAD.
|
C1-024
|
H.J. MULDER EN DE STRIJD BIJ MILL. EEN EPISODE UIT DE NEDERLANDSE ARTILLERIEGESCHIEDENIS.
|
C1-025
|
UTRECHT ALS MILITAIRE STAD.
|
C1-026
|
VOOR LANGDURIGE EERVOLLE DIENST. HET ONTSTAAN EN DE GESCHIEDENIS VAN HET OFFICIERSKRUIS.
|
C1-027
|
PRINSES JULIANAKAZERNE
|
C1-028
|
VOOR TROUWE DIENST. DE TROUWE-DIENSTMEDAILLE VOOR MILITAIREN BENEDEN DE RANG VAN OFFICIER.
|
C1-029
|
1(NL)LEGERKORPS. VAN HUURLINGEN NAAR 'T EERSTE DUITS/NEDERLANDSE LEGERKORPS.
|
C1-030
|
HET MILITAIR HOSPITAAL DR.A.MATHIJSEN. MEER DAN EEN ZIEKENHUIS ALLEEN
|
C1-031
|
MILITAIR VERVOER VERBEELD
|
C1-032
|
DE PRINSES JULIANAKAZERNE
|
C1-033
|
EEN BEWIJS VAN BELANGSTELLING EN WELWILLENDHEID
|
C1-034
|
DEFENSIE EN DE DOMSTAD
|
C1-035
|
VAN HOFSTAD NAAR BARONIE. DE LUCHTMACHT IN DEN HAAG EN BREDA.
|
C1-036
|
EEN UNIEKE SAMENWERKING. HET DUITS-NEDERLANDSE LEGERKORPS.
|
C1-037
|
BURGERS EN MILITAIREN.
|
C1-038
|
- VAKANT -
|
C1-039
|
GARNIZOENSSTAD HAARLEM
|
C1-040
|
PORTRET VAN DE KMA.
|
C1-041
|
75 JAAR KROMHOUTKAZERNE UTRECHT. EEN HISTORISCHE TERUGBLIK. VAN GENIE TOT TECHNISCHE DIENST.
|
C1-042
|
PAREL IN DE NOORDDUITSE LAAGVLAKTE. LANGEMANNSHOF 1973-1992.
|
C1-043
|
KAMP NW-MILLIGEN 1860-1960. VAN PAARD TOT PAARDEKRACHT.
|
C1-044
|
101 MIDCIE. KLEINE GESCHIEDENIS VAN EEN INLICHTINGENCOMPAGNIE.
|
C1-045
|
VOOR VRIEND EN VIJAND PARAAT
|
C1-046
|
HET KASTEEL VAN BREDA EN DE KONINKLIJKE MILITAIRE ACADEMIE
|
C1-047
|
RIDDERORDEN, EERETEEKENEN, DRAAGTEEKENS EN PENNINGEN.BETREFFENDE DE WEERMACHT VAN NEDERLAND EN KOLONIEN (1813-HEDEN).
|
C1-048
|
BRONZEN LEEUW-BRONZEN KRUIS
|
C1-049
|
DE MILITAIRE WILLEMS-ORDE SEDERT 1940
|
C2-001
|
CROSSING THE BORDER. DE KONINKLIJKE LUCHTMACHT NA DE VAL VAN DE BERLIJNSE MUUR.
|
C2-002
|
CHECK THE HORIZON. DE KONINKLIJKE LUCHTMACHT EN HET CONFLICT IN VOORMALIG JOEGOSLAVIE 1991-1995.
|
C2-003
|
BLAZING SKIES. DE GROEPEN GELEIDE WAPENS VAN DE KONINKLIJKE LUCHTMACHT IN DUITSLAND, 1960-1995."
|
C2-004
|
DE ONDEROFFICIER IN HET NEDERLANDSE LEGER. 1568-2001.
|
C2-005
|
STUDEREN IN UNIFORM. 175 JAAR KONINKLIJKE MILITAIRE ACADEMIE 1828-2003.
|
C2-006
|
40 JAAR KORPS NATIONALE RESERVE. BESCHERMEN WAT JE DIERBAAR IS.
|
C2-007
|
NOVEMBER ROMEO TREED NADER. DE NATIONALE RESERVE 1948-1998.
|
C2-008
|
OP HERHALING. DE KONINKLIJKE LANDMACHT EN HAAR RESERVISTEN 1945-2006
|
C2-009
|
50 JAAR VROUW IN DE KONINKLIJKE LANDMACHT. 1944-1994
|
C2-010
|
VAN TELEGRAAF TOT SATELLIET. 125 JAAR TELECOMMUNICATIE IN DE KONINKLIJKE LANDMACHT 1874-1999.
|
C2-011
|
250 JAAR GENIETROEPEN 1748-1998
|
C2-012
|
IN DIENST VAN DE TROEP. BEVOORRADING EN TRANSPORT BIJ DE KONINKLIJKE LANDMACHTL.
|
C2-013
|
MET MUZIEK OP MARS. NEDERLANDSE MILITAIRE TAMBOERKORPSEN EN ANDERE MUZIEKFORMATIES VAN 1945 TOT 2003
|
C2-014
|
MILITAIRE VOERTUIGEN IN DE COLLECTIE VAN HET LEGERMUSEUM
|
C2-015
|
ALLEEN LEVERBAAR IN LEGERGROEN. 50 JAAR MATERIEEL VOORZIENING IN DE KL 1944-1994 VOORZIENING KL 1944-1994.
|
C2-016
|
VAN MARKETENSTER TOT LOGISTIEK NETWERK. DE MILITAIRE LOGISTIEK DOOR DE EEUWEN HEEN.
|
C2-017
|
DE NEDERLANDSE DEFENSIE 1839 - 1874
|
C2-018
|
HET VADERLAND VERDEDIGD
|
C2-019
|
MET DE BLIK NAAR HET OOSTEN. DE KONINKLIJKE LANDMACHT 1945-1990.
|
C2-020
|
IK HAD MIJN ROODE-KRUIS BAND AFGEDAAN. OORLOGSRECHT EN GEDRAGINGEN VAN NEDERLANDSE EN DUITSE MILITAIREN IN GEVECHT, MEI 1940
|
C2-021
|
IK BESCHULDIG. VIJFTIEN JAAR STRIJD TEGEN HET MINISTERIE VAN DEFENSIE OVER HAAR BOEK MEI 1940. DE STRIJD OP NEDERLANDS GRONDGEBIED.
|
C2-022
|
DE GREBBELINIE. EEN CULTUURHISTORISCHE GIDS.
|
C2-023
|
GENERAAL H.G. WINKELMAN. STANDVASTIG STRIJDER. 1876-1952.
|
C2-024
|
HISTORISCH BEZIT KONINKLIJKE LANDMACHT, VERZAMELINGEN MILITAIRE MUSEA IN NEDERLAND.
|
C2-025
|
50 JAAR CAVALERIE MUSEUM
|
C2-026
|
VOORWAARTS MARS. MILITAIRE MUSEA IN DE SAMENLEVING.
|
C2-027
|
VRIENDENDIENST. 60 JAAR STICHTING VRIENDEN VAN HET LEGERMUSEUM.
|
C2-028
|
NEGENTIG JAAR LEGERMUSEUM 1913-2003
|
C2-029
|
DE MILITAIRE WILLEMS ORDE
|
C2-030
|
VUUR IN BEWEGING. 325 JAAR VELDARTILLERIE. 1677-2002.
|
C2-031
|
1 DIVISIE 7 DECEMBER. 1946-1986.
|
C3-001
|
DE GESCHIEDENIS VAN 1 DIVISIE 7 DECEMBER 1946-1996.
|
C3-002
|
DE LAATSTE DIVISIE. DE GESCHIEDENIS VAN 1 DIVISIE NA DE VAL VAN DE MUUR. 1989-2004.
|
C3-003
|
MET GROOT VERLOF
|
C3-004
|
ZEPPELIN
|
C3-005
|
DE CANON VAN LEIDSCHENDAM-VOORBURG
|
C3-006
|
KONINKLIJKE MARECHAUSSEE
|
C3-007
|
VEERKRACHT, 12 LEVENSVERHALEN VAN MILITAIREN, VETERANEN EN HET THUISFRONT OVER MACHT, ONMACHT MAAR BOVENAL VEERKRACHT.
|
C3-008
|
DE MENS GROEIT MET DE PRIJS DIE HIJ BETAALT. LEVENSVERHALEN VAN ACHT VETERANEN: 1940-2006.
|
C3-009
|
VAN PIONIERS TOT PROFESSIONALS. DE DIENST HUMANISTISCH GEESTELIJKE VERZORGING BIJ DE KRIJGSMACHT (1964-2004).
|
C3-010
|
CONFRONTATIE EN ONTSPANNING. MAATSCHAPPIJ EN KRIJGSMACHT IN DE KOUDE OORLOG 1966-1989.
|
C3-011
|
MARS IN CATHEDRA, 1865 - 1965
|
C3-012
|
MAASTRICHT 70 JAAR BEVRIJD. BEZETTING EN BEVRIJDING IN WOORD EN BEELD.
|
C3-013
|
DE ZAK MET VLOOIEN. ONTVLUCHTINGEN VAN NEDERLANDSE OFFICIEREN UIT KRIJGSGEVANGENSCHAP. OFLAG 67, M STALAG 371.
|
C3-014
|
DOOR DE MAZEN VAN HET NET. HERINNERINGEN VAN ELEONORE HERTZBERGER. DE MEIDAGEN VAN 1940. EEN MOORDENDE VOETTOCHT OVER DE PYRENEEEN. CONFRONTATIE MET HET ENGLANDSPIEL.
|
C3-015
|
VOOR KONING(IN) EN VADERLAND. DIENSTPLICHT DOOR DE JAREN HEEN.
|
C3-016
|
HANDBOEK SOLDAAT
|
C3-017
|
SOLDATEN IN HET GEWEER. DE ROERIGE GESCHIEDENIS VAN DE TIENJARIGE VVDM.
|
C3-018
|
MINDEREN MEERDEREN MENSEN, LEVEN EN GELEEFD WORDEN IN DE MILITAIRE DIENST.
|
C3-019
|
GEEF ACHT, HANDBOEK VOOR DE EIGENTIJDSE SOLDAAT.
|
C3-020
|
OVER LEF GESPROKEN! 25 JAAR VVDM.
|
C3-021
|
ANDERS EN BETER
|
C3-022
|
BOLLEN FILLERS OUWE STOMPEN. EEN WOORDENBOEK VAN DE NEDERLANDSE SOLDATENFOLKLORE.
|
C3-023
|
EEN BOEKJE OPEN OVER DE OFFICIEREN
|
C3-024
|
DE KONINKLIJKE MARINE IN OUDE ANSICHTEN
|
C3-025
|
MANNEN... AANVALLEN! HET ENIGE ECHTE LEGERDARISCHE KOOKBOEK.
|
C3-026
|
SMAKELIJKE VOORTZETTING!
|
C3-027
|
DIE GOEIE OUWE DIENSTTIJD. HOE ZE VAN VADER EEN MAN MAAKTEN.
|
C3-028
|
DE KONINKLIJKE LANDMACHT IN OUDE ANSICHTEN.
|
C3-029
|
HANDBOEK VOOR DE DIENSTPLICHTIG SOLDAAT B.D. ALLES WAT JE ALS EX-DIENSTPLICHTIGE MOET WETEN.
|
C3-030
|
17 LOSSE FLODDERS UIT SPUIT 11.
|
C3-031
|
AH, DIE HEERLIJKE DIENSTTIJD! VOORWAARTS, MARS!
|
C3-032
|
DICHT BIJ MIJN BED. NEDERLANDSE BETROKKENHEID BIJ INTERNATIONALE POLITIEKE BESLUITEN: ERVARINGEN VAN MILITAIREN EN HUN GEZIN.
|
C3-033
|
DE GOUDEN KOETS 1898-1998
|
C3-034
|
ZO WAS DIE TIJD MARINE VOOR 1940
|
C3-035
|
HET MILITAIRE LEVEN, ZO WAS HET
|
C3-036
|
BEVRIJDINGS-FOTOBOEK
|
C3-037
|
DE GESCHIEDENIS VAN DE VERBINDINGSDIENST.
|
C3-038
|
UNIFORMEN IN KLEUR
|
C3-039
|
DE WAPENEMBLEMEN VAN HET NEDERLANDSE LEGER
|
C3-040
|
UNIFORMEN, RANGONDERSCHEIDINGSTEKENS EN EMBLEMEN VAN DE KONINKLIJKE LANDMACHT.
|
C3-041
|
BOEKWERK ONDERSCHEIDINGEN
|
C3-042
|
ORDE VAN ORANJE-NASSAU
|
C3-043
|
DE OFFICIERSEED.
|
C3-044
|
DE OFFICIERSEED
|
C3-045
|
DE EED
|
C3-046
|
ONDER DE WAPENEN.
|
C3-047
|
VEILIG KOMPAS
|
C3-048
|
EDE, ZO WAS HET.
|
C3-049
|
HET MILITAIRE LEVEN, ZO WAS HET.
|
C3-050
|
DE KONINKLIJKE LANDMACHT IN OUDE ANSICHTEN.
|
C3-051
|
JAN SOLDAAT IN OUDE PRENTEN.
|
C3-052
|
BORSTZAKEMBLEMEN VAN DE KONINKLIJKE LANDMACHT.
|
C4-001
|
HOOGTEPUNTEN UIT DE NEDERLANDSE VESTINGBOUW. LANGS WAL EN BASTION
|
C4-002
|
MENNO VAN COEHOORN 1641-1704. VESTINGBOUWER. BELEGERAAR. INFANTERIST
|
C4-003
|
PANORAMA VAN 100 JAAR GARNIZOEN EDE. 1906-2006
|
C4-004
|
GEZIEN, GEDRAGEN, GETEKEND
|
C4-005
|
DE DIKKE DAF-FAMILIE
|
C4-006
|
HET KORPS COMMANDOTROEPEN
|
C4-007
|
GARDE ZONDER GRENZEN
|
C4-008
|
VIJFTIG JAAR REGIMENT VAN HEUTSZ 1950-2000
|
C4-009
|
VAN GRIJSGROEN NAAR CAMOUFLAGE
|
C4-010
|
OVER, DOOR EN OM DE LEYTSCHE DAM
|
C4-011
|
HANDLEIDING IN DE CHEMISCHE OORLOGVOERING
|
C4-012
|
MERCK TOCH HOE STERCK. MONUMENTEN VAN VERDEDIGING.
|
C4-013
|
FORT BIJ RIJNAUWEN. MIDDELPUNT VAN DE NIEUWE HOLLANDSE WATERLINIE.
|
C4-014
|
DE VESTING KLUNDERT. "NASSAU-BRABANT".
|
C4-015
|
DE STELLING KORNWEDERZAND. BETONNEN VERDEDIGINGSWERKEN OP DE AFSLUITDIJK 1932-1936.
|
C4-016
|
VERTEL UW KINDEREN DAARVAN
|
C4-017
|
DAAR GAAT IE
|
C4-018
|
HANDBOEK TRADITIE REGIMENT VAN HEUTSZ
|
C4-019
|
DE RAMP EEN RECONTRUCTIE
|
C4-020
|
WEERBAAR EN STUDENT
|
C4-021
|
50 JAAR TECHNISCHE DIENST IN BEWEGING
|
C4-022
|
VAN HOSPITAALSOLDATEN TOT GENEESKUNDIGE TROEPEN
|
C4-023
|
VAN MEERSELSCHE PEEL TOT GROEP GELEIDE WAPENS DE PEEL
|
C4-024
|
NACHTVLUCHT OVER DE PEEL
|
C4-025
|
VAN SLAGVELD NAAR LIBERTY PARK
|
C4-026
|
DE STAMBOOM VAN EEN OORLOG
|
C4-027
|
DE STAMBOOM VAN EEN MUSEUM
|
C4-028
|
DE GESCHIEDENIS DER RIJDENDE ARTILLERIE
|
C4-029
|
ORDE EN VREDE
|
C4-030
|
200 JAAR RIJDENDE ARTILLERIE 1793 - 1993
|
C4-031
|
PRAKTIJKBOEK MILITAIRE ETHIEK
|
C4-031A
|
MILITAIRE ETHIEK
|
C4-032
|
DE MOUWEMBLEMEN VAN HET NEDERLANDSE LEGER.
|
C4-033
|
KONINKLIJKE MEDAILLES.
|
C4-034
|
DE LUCHTLANDINGEN BIJ EDE IN SEPTEMBER 1944.
|
C4-035
|
KORT OVERZICHT VAN DE GESCHIEDENIS VAN HET WAPEN DER KONINKLIJKE MARECHAUSSEE TOT 1940.
|
C4-036
|
NEDERLAND IN DE JAREN 1917-1940.
|
C4-037
|
DE GESCHIEDENIS VAN HET FORT SPIJKERBOOR.
|
C4-038
|
PRINS FREDERIK DER NEDERLANDEN 1797-1881. GROOTMEESTER DER ARTILLERIE.
|
C4-039
|
D-DAY. HET VERLOOP VAN DE GEALLIEERDE INVASIE IN NORMANDIE OP 6 JUNI 1944, VAN DAGERAAD TOT MIDDERNACHT.
|
C4-040
|
VERZETSHERDENKINGSKRUIS
|
C4-041
|
DE RESERVE-OFFICIER DER ARTILLERIE. SROBA, SROOA, SROA, SROLUA
|
C4-042
|
WATERSNOOD 1995 NEDERLAND MOEST EEN BEETJE INSCHIKKEN
|
C4-043
|
LIEF EN LEED IN EN OVER DE OUDE PEEL
|
C4-044
|
GEEN OORLOG-GEEN MUNITIE. DE GESCHIEDENIS VAN 300 JAAR MILITAIRE PRODUKTIE.
|
C4-045
|
STA EEN OGENBLIK STIL... MONUMENTENBOEK 1940/1945
|
C4-046
|
GELDERLAND BEVRIJD
|
C4-047
|
LUCHTBRUG MARKET GARDEN.
|
C4-048
|
ERGENS IN NEDERLAND. HERDENKING MOBILISATIE 1939-1989.
|
C5-001
|
DE KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE LANDMACHT
|
C5-002
|
DUITSE GEVECHTSVOERTUIGEN 1039 - 1945
|
C5-003
|
VIJFTIG JAAR NA DE INVAL
|
C5-004
|
VREDESGARNIZOENEN
|
C5-005
|
IK VERKOOS DE VRIJHEID
|
C5-006
|
PRINS CLAUS, EEN TALENT VOOR VRIENDSCHAP
|
C5-007
|
PRIKKELS EN PRENTEN
|
C5-008
|
PRAAT ME NIET VAN DE DIENST
|
C5-009
|
NATUUR OP DEFENSIETERREINEN
|
C5-010
|
OP WEG NAAR NOG MEER NATUUR OP DEFENSIETERREINEN
|
C5-011
|
VOOR LANGDURIGE EERVOLLE DIENST. HET ONTSTAAN EN DE GESCHIEDENIS VAN HET OFFICIERSKRUIS.
|
C5-012
|
EDE IN OORLOG EN VREDE. MILITAIRE HERINNERINGEN. DEEL 3 IN DE SERIE "EDE VAN 1900 TOT NU".
|
C5-013
|
DE LIMBURGSE JAGER. REGIMENT LIMBURGSE JAGERS 1950-2000
|
C5-014
|
VETERANEN. INGEZET IN DIENST VAN DE VREDE.
|
C5-015
|
MAUTHAUSEN, EEN GEDENKBOEK
|
C5-016
|
20 JAAR ANVM
|
C5-017
|
NATIONAAL AKTIEBOEK WATERSNOOD
|
C5-018
|
DE EUROPEESCHE OORLOG (1914)
|
C5-019
|
ENGLANDSPIEL
|
C5-020
|
HET GROOTSE AVONTUUR VAN DE LUCHTVAART
|
C5-021
|
NU SPREEK IK
|
C5-022
|
EISENHOWER'S ZES GROTE BESLISSINGEN
|
C5-023
|
KONING EN KANTON
|
C5-024
|
MET DE BLIK NAAR HET OOSTEN
|
C5-025
|
IK ZOU WEER ZO GEK ZIJN
|
C5-026
|
DE KUNST VAN HET OORLOGVOEREN
|
C5-027
|
SOLDAAT DER DEMOCRATIE
|
C5-028
|
DE AANSLAG OP HITLER
|
C5-029
|
MILITAIRE STRATEGIE
|
C5-030
|
GRENSCONFLICT ZONDER LIMIETEN
|
C5-031
|
NEDERLANDS GESCHUT SINDS 1677.
|
C5-032
|
OVER, DOOR EN OM DE LEYTSCHE DAM
|
C5-033
|
ONDERSCHEIDINGEN
|
C5-034
|
- VACANT -
|
C5-035
|
OP WEG NAAR BREDA
|
C5-036
|
VOERTUIGEN VAN DE KONINKLIJKE LANDMACHT VANAF 1945
|
C5-037
|
TUSSEN LOBITH EN IJZEREN GORDIJN
|
C5-038
|
NAVO HANDBOEK
|
C5-039
|
NATO HANDBOOK
|
C5-040
|
DE NOORDATLANTISCHE VEDRAGSORGANISATIE
|
C5-041
|
200 JAAR KONINKLIJKE LANDMACHT 1814 -2014
|
C5-042
|
KONINKLIJKE MEDAILLES
|
C5-043
|
150 JAAR KONINKLIJKE LANDMACHT
|
C5-044
|
DROMEN VAN NEDERLAND
|
C6-001
|
GEUZENLIEDBOEK 1940 - 1945
|
C6-002
|
ALS STERREN VAN DE HEMEL
|
C6-003
|
DAT KAN ONS NIET GEBEUREN
|
C6-004
|
3 X ARNHEM
|
C6-005
|
PROPAGANDA IN DE TWEEDE WERELDOORLOG
|
C6-006
|
DE KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE LANDMACHT
|
C6-007
|
DE SLAG BIJ ARNHEM
|
C6-008
|
IN DIENST IN EDE
|
C6-009
|
WAALHAVEN, BEVLOGEN VERHALEN
|
C6-010
|
HEKJE 6 GROEI
|
C6-011
|
ONDERGEDOKEN
|
C6-012
|
WESPENNEST LEEUWARDEN (DEEL I, II, III)
|
C6-013
|
PARACHUTISTEN BOVEN HOLLAND
|
C6-014A
|
FREDERIK 1 (VAKANT)
|
C6-014B
|
FREDERIK 2
|
C6-015
|
DE LIMBURGSE JAGER
|
D1-001
|
ARCHIEF WAPENTRADITIERAAD
|
D1-001A
|
WATERSNOOD 1953
|
D2-001
|
STICHTING KORPS LUA
|
D3-001
|
STICHTING KORPS LUA
|
D4-001
|
KORPSTRADITIERAAD
|
D5-001
|
KORPSTRADITIERAAD
|
D6-001
|
KORPSTRADITIERAAD
|
E1-001
|
VERDUN GUIDE HISTORIQUE ILLUSTRE
|
E1-002
|
OVERZICHT OVER HET VERLOOP VAN DEN WERELDOORLOG1914-1918
|
E1-003
|
PLATENATLAS BEHOORENDE BIJ OVERZICHT OVER HET VERLOOP VAN DEN WERELDOORLOG 1914-1918.
|
E1-004A
|
DE 1E WERELDOORLOG 1914 - 1918
|
E1-004B
|
DE 1E WERELDOORLOG 1914 - 1918 (KAARTEN)
|
E1-098
|
40 JAAR OCLUA
|
E1-099
|
35 JAAR LUAS
|
E2-001
|
ONTWERP VOOR EEN HANDBOEK TRADITIE
|
E2-002
|
HB 6-00 HET WAPEN DER ARTILLERIE, GESCHIEDENIS EN TRADITIE
|
E2-003
|
ARTILLERIE VROEGER EN NU.
|
E2-004
|
TRADITIEAANWIJZINGEN WAPENTRADITIERAAD ARTILLERIE.
|
E2-005
|
BELEIDSBUNDEL VAN DE WAPENOUDSTE ARTILLERIE.
|
E2-006
|
HAND-OUT VOOR TRADITIE-OFFICIEREN
|
E2-007
|
HANDLEIDING BETREFFENDE HET MAATSCHAPPELIJK VERKEER TBV OFFICIEREN DER ARTILLERIE.
|
E2-008
|
NAAM- EN RANGLIJST DER OFFICIEREN. 1981
|
E2-009
|
ONTWERP VAANDELS EN STANDAARDEN VAN DE NEDERLANDSE KRIJGSMACHT.
|
E2-010
|
VLAG, VAANDEL. VOLKSLIED.
|
E2-011
|
DE GESPEN VOOR KRIJGSVERRICHTINGEN 1846 - 2008
|
E2-012
|
DE OFFICIERSEED.
|
E2-013
|
HANDLEIDING MILITAIRE TRADITIE
|
E2-014
|
AFSTAMMINGEN EN VOORTZETTINGEN DER ARTILLERIE.
|
E2-015
|
TENUEN, ONDERSCHEIDINGSTEKENS EN EMBLEMEN VAN DE KONINKLIJKE LANDMACH.
|
E2-016
|
CEREMONIELE TENUEN VAN DE KONINKLIJKE LANDMACHT.
|
E2-017
|
VAANDELS EN STANDAARDEN BIJ DE NEDERLANDSE KRIJGSMACHT
|
E2-018
|
HET WAPEN DER ARTILLERIE INFORMATIE OVER TRADITIE
|
E2-019
|
UNIFORMEN EN EMBLEMEN VAN DE KL VANAF 1912
|
E2-020
|
LIJST VAN WOORDEN DIE UIT HET MILITAIRE JARGON ZIJN VERDWENEN OF ZULKS DREIGEN TE GERAKEN
|
E2-021
|
DE OFFICIERSEED
|
E2-022
|
DE OFFICIERSEED
|
E2-023
|
KERNVRAAG DE OFFICIERSEED
|
E2-024
|
LEIDERSCHAP, GEZAG EN VERANTWOORDELIJKHEID
|
E2-025
|
OPPLAN 75 KORPS LUCHTDOELARTILLERIE
|
E2-026
|
75 JAAR LUCHTDOELARTILLERIE
|
E2-027
|
ARTIEVARIA SPECIAL
|
E2-028
|
DE GROOTMEESTERS EN INSPECTEURS DER ARTILLERIE VAN DE KONINKLIJKE LANDMACHT VAN 1814 TOT 1939
|
E2-029
|
PROGRAMMABOEKJE INFORMATIEDAG 101 LUCHTDOELARTILLERIEGROEP
|
E2-030
|
75 JAAR LUA (VOORLICHTING EN INTERVIEWS)
|
E2-031
|
WATERSNOOD LIMBURG 1995
|
E2-032
|
GEDENKHOEK, DIVERSEN
|
E2-033
|
OORLOGSGRAVENSTICHTING ( OGS )
|
E2-034
|
ACHTERGROND INFORMATIE EREBLIJK
|
E2-035
|
ACHTERGRONDEN 13 BTLUA EN OPHEUSDEN
|
E2-036
|
AFSTAMMING LUA EENHEDEN
|
E2-037
|
DIVERSE OUDE DOCUMENTEN ONTSTAAN LUA
|
E2-038
|
CEREMONIELE TENUEN (VS 2 - 1593/1)
|
E2-039
|
TENUEN VOOR MILITAIREN VAN DE KONINKLIJKE LANDMACHT (VS 2 - 1593)
|
E2-040
|
AFSTAMMINGEN LUA EENHEDEN
|
E2-041
|
75 JAAR LUCHTDOELARTILLERIE LOSSE ZAKEN
|
E2-042
|
100 JAAR GLVD
|
E2-043
|
ARTILLERIEAGENDA 2002
|
E2-044
|
'S KONINGS VAANDEL
|
E2-099
|
TRADITIE DIVERSEN
|
E3-001
|
SECURITY ASSESSMENT. NORTH AFRICA. ISSUE NINETEEN - 2006.
|
E3-002
|
SECURETY ASSESSMENT. CENTRAL AFRICA. ISSUE NINETEEN - 2006.
|
E3-003
|
SECURITY ASSESSMENT. SOUTHERN AFRICA. ISSUE NINETEEN - 2006
|
E3-004
|
SECURITY ASSESSMENT. SOUTH AMERICA. ISSUE TWENTY - 2007
|
E3-005
|
SECURITY ASSESSMENT. WEST AFRICA. ISSUE ELEVEN - 2006
|
E3-006
|
SECURITY ASSESSMENT. CENTRAL AMERICA AND THE CARIBBEAN. ISSUE NINETEEN - 2006.
|
E3-007
|
SECURITY ASSESSMENT. EASTERN MEDITERRANEAN. ISSUE TWENTY - 2006.
|
E3-008
|
SECURITY ASSESSMENT. CENTRAL EUROPE AND THE BALTIC STATES. 2006
|
E3-098
|
COMMANDANTEN SCHOOL (LUAS/OCLUA/SCHLLUA ETC)
|
E3-099
|
KORPSDAG LUA
|
E4-001
|
SERVOMECHAMISM FUNDAMENTALS
|
E4-002
|
SERVOMECHANISMS AND REGULATING SYSTEM DESIGN
|
E4-003
|
VERY HIGH FREQUENCY TECHNIQUES VOLUME I
|
E4-004
|
VERY HIGH FREQUENCY TECHNIQUES, VOLUME 2
|
E4-005
|
FUNDAMENTALS OF RADIO TELEMETRY
|
E4-006
|
TRANSISTORS
|
E4-007
|
ULTRAHIGH FREQUENCY TRANSMISSION AND RADIATION
|
E4-008
|
THEORY OF SERVOMECHANISMS
|
E4-009
|
FUNDAMENTALS OF ELECTRIC WAVES
|
E4-010
|
MICROWAVES AND RADAR ELECTRONICS
|
E4-011
|
RADAR ENGENEERING
|
E4-012
|
BASIS SYNCHRO EN SERVOSYSTEMEN (DEEL I EN II)
|
E4-013
|
DE TRANSISTOR IN THEORIE EN PRAKTIJK
|
E4-014
|
RADAR THEORIE EN PRACTIJK
|
E4-015
|
HANDBOEK DER RADIOTECHNIEK
|
E4-016
|
ELECTRO MAGNETIC MACHINES
|
E4-017
|
INTRODUCTION TO MONOPULSE
|
E4-018
|
SERVOMECHAMISMS AND REGULATING SYSTEM DESIGN, VOLUME 1
|
E4-019
|
SERVOMECHANISMS AND REGULATING SYSTEM DESIGN
|
E4-020
|
ADVANCED ENGENEERING MATHEMATICS
|
E5-001
|
COUNTRY RISK ASSESSMENT. THE GULF STATES. ISSUE TWENTY-FIVE - 2009
|
E5-002
|
COUNTRY RISK ASSESSMENT. EASTERN MEDITERRANEAN. ISSUE TWENTY-SIX - 2009
|
E5-003
|
COUNTRY RISK ASSESSMENTS. CENTRAL AFRICA. ISSUE TWENTY - 2007
|
E5-004
|
COUNTRY RISK ASSESSMENT. SOUTH ASIA. I9SSUE TWENTY-THREE - 2009
|
E5-005
|
COUNTRY RISK ASSESSMENTS. RUSSIA AND THE CIS. ISSUE TWENTY - 2007
|
E5-006
|
COUNTRY RISK ASSESSMENT. BALKANS. ISSUE TWENTY-TWO - 2008.
|
E5-007
|
COUNTRY RISK ASSESSMENTS. NORTH AFRICA. ISSUE TWENTY-FIVE - 2009.
|
E5-008
|
COUNTRY RISK ASSESSMENTS. SOUTHEAST ASIA. ISSE NTWENT-FIBE - 2009
|
E6-001
|
LUA PERSONEEL, LNT DE HEER
|
E6-002
|
DOCUMENTATIE MILVA
|
E6-003
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-004
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-005
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-006
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-007
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-008
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-009
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-010
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE (KUSTARTILLERIE)
|
E6-011
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-012
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-013
|
ORGINELE DOCUMENTATIE LUCHTVERDEDIGINGSKRING UTRECHT/SOESTERBERG
|
E6-014
|
MEER DAN EEN HOBBY
|
E6-015
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-016
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-017
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-018
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-020
|
DE N.S.B. EN HET LEGER
|
E6-020
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-020
|
PERSOONLIJKE DOCUMENTATIE
|
E6-096
|
LUAPERSONEEL INDIVIDUEEL
|
E6-097
|
LUA PERSONEEL INDIVIDUEEL
|
E6-098
|
LUA PERSONEEL INDIVIDUEEL
|
E6-099
|
LUA PERSONEEL INDIVIDUEEL
|
F1-001
|
DE GELDERSE VALLEI IN DE MOBILISATIETIJD EN MEIDAGEN 1940
|
F1-002
|
BLITZKRIEG HALTE KORNWERDERZAND
|
F1-003
|
SLAG IN DE SCHADUW PEEL/MAAS 1944-1945
|
F1-004
|
DE SLAG OM YPENBURG MEI 1940
|
F1-005
|
EEN DAG OORLOG IN ZUID-LIMBURG
|
F1-006
|
OORLOG IN DE ACHTERTUIN
|
F1-007
|
OM NOOIT TE VERGETEN/ RIJSWIJK IN DE TWEEDE WERELDOORLOG
|
F1-008
|
DE SLAG OM DE RESIDENTIE 1940
|
F1-009
|
AFSLUITDIJK 1940
|
F1-010
|
OPMARS NAAR ROTTERDAM. DEEL 1: DE LUCHTLANDING
|
F1-011
|
OPMARS NAAR ROTTERDAM. DEEL 2 : VAN MAAS TOT MOERDIJK.
|
F1-012
|
OPMARS NAAR ROTTERDAM. DEEL 3: DE LAATSTE FASE.
|
F1-013
|
NEDERLAND IS PARAAT! LEGER,VLOOT EN LUCHTMACHT WAKEN VOOR NEDERLANDS ONAFHANKELIJKHEID
|
F1-014
|
NEDERLAND PARAAT
|
F1-015
|
OOGGETUIGENVERSLAG IN BEELD.
|
F1-016
|
LUCHTGEVAAR. LUCHTAANVALLEN OP NEDERLAND 1940-1945.
|
F1-017
|
DOOR TOEVAL VERBONDEN. HOEK VAN HOLLAND APRIL 1939-MEI 1940. GEDICHTEN VAN ED VAN BERKEL.
|
F1-018
|
DOODENWACHT BIJ ONZE GEVALLENEN.
|
F1-019
|
DAGBOEK VAN EEN OOSTERBEEKS MEISJE SEPTEMBERDAGEN 1944
|
F1-020
|
HU-BO-BE
|
F1-021
|
ALARM STARTEN
|
F1-022
|
DE MEIDAGEN VAN '40.
|
F1-023
|
DE GREBBEBERG EN SCHERPENZEEL MEI 1940.
|
F1-024
|
DOCUMENTATIEVERZAMELING BEVRIJDING VAN DE VELUWE (1940) 1944-1945.
|
F1-025
|
ESKADRONS PANTSERWAGENS. 1936-1940.
|
F1-026
|
HET PAARDENVOLK IN MEI 1940. PANORAMA VAN DE VELDARTILLERIE.
|
F1-027
|
MOERDIJK VAN BEZETTING TOT BEVRIJDING
|
F1-028
|
MARKET GARDEN 1944.
|
F1-029
|
ONZE 80-URIGE OORLOG. BELEVENISSEN IN EN OM DE GREBBELINIE.
|
F1-030
|
BEKNOPT OVERZICHT VAN DE KRIJGSVERRICHTINGEN DER KONINKLIJKE LANDMACHT (3 DELEN)
|
F1-031
|
VLIEGTUIGCRASHES EN NOODLANDINGEN 1940 - 1945 IN DE GEMEENTE VENRAY
|
F1-032
|
HET GROTE GEBOD- GEDENKBOEK VAN HET VERZET IN LO EN LKP
|
F1-033
|
VAN CAPITULATIE TOT CAPITULATIE 1940-1945
|
F1-034
|
ONZE OORLOG 10 - 14 MEI 1940
|
F1-035
|
JE WAS ER NIET BIJ
|
F1-036
|
ENKELE GEBEURTENISSEN UIT DE GESCHIEDENIS DER NEDERLANDSCHE STRIJDERS 1940-1943.
|
F1-037
|
Z.66 EEN VERHAAL UIT EEN COMMANDOPOST ERGENS IN DE GREBBELINIE.
|
F1-038
|
KABELBALLONS, DOSSIER
|
F1-039
|
GESCHREVEN GESCHIEDENIS
|
F1-040
|
DER ADLER STURMSIEG IM WESTEN
|
F1-041
|
OVERZICHT LUCHTVERDEDIGING MEIDAGEN 1940
|
F1-042
|
DE VLIEGENDE HOLLANDER
|
F1-043
|
LUCHTVERDEDIGING OP DEN GROND
|
F1-044
|
INVASIE!
|
F2-001
|
GEVECHTSVERSLAGEN MEI 1940
|
F2-002
|
DAGBOEKEN MEI 1940
|
F2-003
|
HET ENGLANDSPIEL
|
F2-004
|
EEN DOLKSTOOT IN DE RUG VAN HET NEDERLANDSE VOLK
|
F2-099
|
GEVECHTSVERSLAGEN EN DAGBOEKEN 1940
|
F3-001
|
DE LUCHTDOELARTILLERIST
|
F3-002A
|
ONDERDRUKKING EN VERZET (1)
|
F3-002B
|
ONDERDRUKKING EN VERZET (2)
|
F3-002C
|
ONDERDRUKKING EN VERZET (3)
|
F3-002D
|
ONDERDRUKKING EN VERZET (4)
|
F3-099
|
TCKL- CCKL
|
F4-001
|
DGLC - ARCHIEF EN DIVERSE LOSSE STUKKEN
|
F4-001A
|
SCHIETOEFENING DGLC OP KRETA
|
F4-001B
|
BRIEF COMMISSARIS VAN D EKONING NOORD BRABANT
|
F4-001C
|
LETTER OF CERFIFICATION IOC APOLLO
|
F4-001H
|
SCHOENMAKERBOKAAL
|
F4-001I
|
KORPSDAGEN DIVERSE
|
F4-001J
|
OORKONDE
|
F4-001K
|
OORKONDE
|
F4-001L
|
INFORMATIE FICHE 7 AFDLTLUA
|
F4-001M
|
OORKONDE
|
F4-001N
|
FLYCATCHER BRENGT LUCHTAFWEER OP NIVEAU
|
F4-001O
|
INFODAG 45 AFDLTLUA 1992
|
F4-001P
|
OPHEFFINGSCEREMONIE 15 AFDPALUA (NOV 1994)
|
F4-001Q
|
DE LUCHTDOELARTILLERIE (MOBILISATIE 1939)
|
F4-001R
|
ARTIE ACTUA (REORG LUA)
|
F4-001S
|
ADVISEUR LO/FT/SVOOR BATTERIJNIVEAU
|
F4-002A
|
DGLC KUNSTWERK 100 JAAR GLVD
|
F4-002B
|
DGLC KUNSTWERK 100 JAAR GLVD
|
F4-01D
|
MOSA
|
F4-01E
|
WAARSCHUWINGSBEVEL DGLC 2018-2020
|
F4-01E
|
WAARSCHUWINGSBEVEL DGLC 2018-2020
|
F4-01F
|
DAGORDER C-LAS
|
F4-01G
|
DAGORDER
|
F5-001
|
OPERATIEPLANNEN OPPLAN
|
F5-001
|
PLANNEN
|
F6-001
|
VASTE ORDERS
|
G1-001
|
SLAVENWERK. EEN OPENHARTIG RELAAS VAN EEN INDIE-COMPAGNIE. JAVA 1946-1949.. DE KRONIEKEN VAN COMPIE LIMA.
|
G1-002
|
COMMANDO LUCHTVAARTTROEPEN NEDERLANDS-INDIE 1947-1950
|
G1-003
|
HET NEDERLANDSE MILITAIRE OPTREDEN IN NEDERLANDS-INDIE/INDONESIE 1945-1950
|
G1-004
|
OM HET LAATSTE STUKJE INDIE. EINDRAPPORT NIEUW-GUINEA ENQUUETE 1993.
|
G1-005
|
WIJ WERDEN GEROEPEN.
|
G1-006
|
NEDERLANDSCH-INDIE IN DEN TWEEDEN WERELDOORLOG
|
G1-007
|
MARSROUTES EN DWAALSPOREN. HET NEDERLANDS MILITAIR-STRATEGISCH BELEID IN INDONESIE 145-1950.
|
G1-008
|
SO LONG! DAGBOEK VAN EEN SOLDAAT OKTOBER 1946-DECEMBER 1949
|
G1-009
|
HET KONINKLIJK NEDERLANSCH-INDISCHE LEGER IN DEN STRIJD TEGEN JAPAN
|
G1-010
|
DEMARCATIELIJN. OPGEDRAGEN AAN MIJN MAKKERS VAN DE Z-BRIGADE.
|
G1-011
|
ONZE VLIEGERS IN INDIE
|
G1-012
|
OP WACHT IN DE DESSA
|
G1-013
|
POLDERJONGENS TUSSEN DE SAWAH"S
|
G1-014
|
DE LAATSTE PATROUILLE
|
G1-015
|
BRIEVEN UIT HET VELD
|
G1-016
|
NEDERLANDSCH-INDIE EN JAPAN
|
G1-017
|
PIONIERS OVER ZEE. DE GESCHIEDENIS VAN HET BATALJON GENIETROEPEN VAN DE EERSTE DIVISIE 7 DECEMBER 1945-1950.
|
G1-018
|
SOLDAAT IN INDIE. DE GESCHIEDENIS VAN EEN PELOTON.
|
G1-019
|
DE VUILE WAS. HET VERHAAL VAN EEN SOLDAAT TIJDENS DE LAATSTE MAANDEN VAN HET VOORMALIGE NEDERLANDS INDIE.
|
G1-020
|
DE HITTE VAN DE DAG. ONZE SOLDATEN IN INDONESIE
|
G1-021
|
WETSONTWERP INZAKE DE OVERDRACHT DER SOUVEREINITEIT OVER INDONESIE
|
G1-022
|
SOLDAAT OVERZEE.
|
G1-023
|
OP DE PLAATS RUST. NEDERLANDSE MILITAIREN IN NEDERLANDS-INDIE. 1946-1949
|
G1-024
|
TAAIE EN NEUT
|
G1-025
|
SPOOR. ONZE GENERAAL DOOR ZIJN VRIENDEN EN SOLDATEN.
|
G1-026
|
EEN HUMAAN KOLONIAAL
|
G1-027
|
OMGEKOMEN MILITAIREN KNIL
|
G1-028
|
MONUMENT TARAKAN
|
G1-029
|
DE MILITAIRE LUCHTVAART VAN HET KNIL 1945 - 1950
|
G1-030
|
DE LUCHTDOELARTILLERIE VAN HET KNIL
|
G1-031
|
VRIJE KOST EN INWONING BIJ DE JAP
|
G1-032
|
APPELLIJSTEN
|
G1-033
|
DE MILITAIRE UCHTVAART VAN HET KNIL 1942 - 1950
|
G1-034
|
KONINKLIJK NEDERLANDS INDISCHE LEGER (KNIL)
|
G2-099
|
LEIDRAAD DOCTRINE PUBLICATIE, LEIDRAAD
|
G3-001
|
DE KONINKLIJKE LANDMACHT NA DE TWEEDE WERELDOORLOG, DEEL 1
|
G3-002
|
DE KONINKLIJKE LANDMACHT NA DE TWEEDE WERELDOORLOG
|
G3-003
|
- VAKANT -
|
G3-004
|
DE KONINKLIJKE LANDMACHT VANAF 1947
|
G3-005
|
DE KONINKLIJKE LANDMACHT VANAF 1947, DEEL 2
|
G3-006
|
DE KONINKLIJKE LANDMACHT IN 1957
|
G3-007
|
DE KONINKILJKE LANDMACHT IN 1957 T/M/ 1962
|
G3-008
|
DE KONINKLIJKE LANDMACHT IN 1963 T/M 1964
|
G3-009
|
DE KONINKLIJKE LANDMACHT IN 1965 T/M 1966
|
G3-010
|
VERSLAG VAN DE BIJEENKOMST VAN DE VREDESCOMMANDANTEN IN FEBRUARI 1948
|
G3-011
|
OTAS 105 LUABT
|
G3-011A
|
OTAS 105 LUABT
|
G3-012
|
OTAS 115 LUABT
|
G3-013
|
OTAS 125 LUABT
|
G3-014
|
OTAS LUVERDCIE LMB
|
G3-015
|
OTAS OCEDE KCEN
|
G3-016
|
OTAS OCEDE SCHL LUA
|
G3-017
|
OTAS ST 25 AFDLUA
|
G3-018
|
OTAS 11 PALUABT
|
G3-019
|
OTAS 42 PALUABT
|
G3-020
|
OTAS 13 PALUABT
|
G3-021
|
OTAS 13 PALUABT
|
G3-022
|
OTAS 12 PALUABT
|
G3-023
|
OTAS 12 PALUABT
|
G3-024
|
OTAS 52 PALUABT
|
G3-025
|
OTAS OCEDE LUASK
|
G3-026
|
OTAS STSTDET 101 LUAGP
|
G3-027
|
OTAS OCLUA
|
G3-028
|
STVZGBT OCLUA
|
G3-029
|
OTAS OPLBT KANONNIERS OCLUA
|
G3-030
|
OTAS SCHLBT OCLUA
|
G3-031
|
OTAS STSTVZGBT AFDLTLUA
|
G3-032
|
OTAS VMDBT AFDLTLUA
|
G3-033
|
OTAS PEL VM
|
G3-034
|
OTAS STSTBT 15 AFDPALUA
|
G3-035
|
OTAS STSTBT 25 AFDPALUA
|
G3-036
|
OTAS STSTBT 35 AFDPALUA
|
G3-037
|
0TAS 12 PALUABT
|
G3-038
|
OTAS 41 PALUABT
|
G3-039
|
OTAS 51 PALUABT
|
G3-040
|
OTAS 53 PALUABT
|
G3-041
|
CONCEPT OTAS 1(NL) VN CIER UNFICYP
|
G3-042
|
OTAS 115 AFDLTLUA
|
G3-043
|
OTAS STSTVZGBT 115 AFDLTLUA
|
G3-044
|
OTAS ABT 115 AFDLTLUA
|
G3-045
|
OTAS BBT 115 AFDLTLUA
|
G3-046
|
OTAS CBT 115 AFDLTLUA
|
G3-047
|
OTAS 125 AFDLTLUA
|
G3-048
|
OTAS STSTVZGBT 125 AFDLTLUA
|
G3-049
|
OTAS ABT 125 AFDLTLUA
|
G3-050
|
OTAS BBT 125 AFDLTLUA
|
G3-051
|
OTAS CBT 125 AFDLTLUA
|
G3-052
|
OTAS AFDLTLUA
|
G3-053
|
OTAS STSTVZGBT AFDLTLUA
|
G3-054
|
AFSTAMMING VAN DE PELOTONS LUCHTDOELMITRAILLEURS
|
G3-099A
|
OUDE OTAS GEGEVENS
|
G3-099B
|
VREDESEENHEDEN VAN DE LUCHTDOELARTILLERIE
|
G3-099C
|
INDEX VREDESSAMENSTELLING KL 1945 TOT OTAS (CA1964)
|
G3-099D
|
ORGANISATIE EN NAAMLIJSTEN VOOR WOII
|
G3-099E
|
MARSCOLONNE TEKENINGEN
|
G4-001
|
OEFENINGEN GOOSE BAY 2001
|
G5-001
|
DOSSIER 11 LUVERDBT KAIMANA
|
G6-099
|
GESCHIEDENIS HCGLVD
|
H1-001
|
NIEUW-GUINEA TEGEN WIL EN DANK.
|
H1-002
|
PATROUILLEREN VOOR DE PAPOEA'S. KONINKLIJKE MARINE IN NEDERLANDS NIEUW-GUINEA 1945-1960. DEEL 5A.
|
H1-003
|
PATROUILLEREN VOOR DE PAPOEA'S. DE KONINKLIJKE MARINE IN NEDERLANDS NIEUW-GUINEA 1960-1962. DEEL 5B.
|
H1-004
|
DE NEDERLANDSE STRIJDKRACHTEN IN NIEUW-GUINEA. VIERDE DEEL: DE LANDSTRIJDKRACHTEN VAN 1958 TOT EN MET 1962.
|
H1-005
|
NIEUW-GUINEA VIJFTIG JAAR LATER 1962-2012.
|
H1-006
|
VERGEET ONS NIET, HET PAPOEA VRIJWILLIGERS KOPRS (12961 - 1963)
|
H1-007
|
BIAK, DE STRIJD OM DE GROTTEN
|
H1-008
|
VADEMECUM VOOR DE OPLEIDING EN UITZENDING NAAR NEDERLANDS NIEUW GUINEA
|
H1-009
|
PLAKBOEK NNG
|
H1-010
|
NIEUW GUINEA
|
H1-011
|
DAGORDER CLAS BRONZEN SCHILD 7 AFDLTLUA
|
H1-012
|
928 LT.LUA NED. NIEUW GUINEA 1962.
|
H1-013
|
VAN ZELFSTANDIGE TOT 7E AFDELING. HERINNERINGEN AAN DE LICHTE LUCHTDOELARTILLERIE OP BIAK NIEUW-GUINEA 1958-1962.
|
H1-014
|
ONDER HET TEKEN VAN DE MORGENSTER. WOENDI TOT 1962.
|
H1-015
|
DE BALENKRAAI. KRONIEK OVER HET EINDE VAN NEDERLANDS NIEUW-GUINEA
|
H1-016
|
ARTIKELEN LEGERKOERIER MBT NNG
|
H1-099
|
DIVERSEN NNG
|
H3-001
|
VOORSCHRIFT
|
H3-001
|
VS 44-56 SCHIETOPLEDING EN SCHIETOEFENINGEN VAN DE LUCHTDOELARTILLERIE
|
H4-001
|
HANDBOEK
|
H5-001
|
ELECTRONISCHE OORLOGVOERING, EOV
|
H6-001
|
PLANNINGS- / REALISATIE MEMORANDA
|
I1-001
|
VAN KOREA TOT KABUL. DE NEDERLANDSE MILITAIRE DEELNAME AAN VREDESOPERATIES SINDS 1945.
|
I1-002
|
VAN KOREA TOT KOSOVO. DE NEDERLANDSE MILITAIRE DEELNAME AAN VREDESOPERATIES SINDS 1945.
|
I1-003
|
WAARNEMERS OP HEILIGE GROND. NEDERLANDSE OFFICIEREN BIJ UNTSO. 1956-2003.
|
I1-004
|
DUTCHBAT IN VREDESNAAM. JANUARI 1995-JULI 1995.
|
I1-005
|
EUFOR 4
|
I1-006
|
HANDBOEK CYPRUS (TIJDELIJKE VERSIE)
|
I1-007
|
HANDBOEK AFGHANISTAN
|
I1-008
|
VS 2 - 1393 HANDBOEK VOOR DE DIENSTEN BIJ VREDESMACHTEN IN INTERNATIONAAL VERBAND
|
I1-009
|
ALS WIJ HET NIET DOEN, WIE DAN WEL
|
I1-010
|
VAN HEILIGERLEE TOT KOREA. GESCHIEDENIS VAN DE KONINKLIJKE LANDM.
|
I1-011
|
UNMEE 6-12-2000 TOT 18-6-2001. NO COMMS, NO GLORY.
|
I1-012
|
NOODKREET UIT DE BERGEN, HUMANITAIRE HULP NOORD-IRAK 1991. 11 GENIEHULPBATALJON.
|
I1-013
|
TUSSEN VIJANDIGE BUREN NEDERLANDSE SOLDATEN OP DE BALKAN.
|
I1-014
|
INFORMATIE OVER VOORMALIG JOEGOSLAVIE
|
I1-015
|
AFGHANISTAN LSD-12. APRIL TOT SEPTEMBER 2010
|
I1-016
|
INFORMATIE AFGHANISTAN. INTERNATIONAL SECURITY ASSISTANCE FORCE.
|
I1-017
|
INFORMATIEBROCHURE ISAF NEDERLAND-AFGHANISTAN.
|
I1-018
|
URUZGAN 2008, TFU-IV/ TFE-6
|
I1-019
|
SFOR 15. 101(NL)MECHBAT
|
I1-020
|
HANDBOEK IRAK
|
I1-021
|
HET NEDERLANDS DETACHEMENT VERENIGDE NATIES IN KOREA 1950-1954.
|
I1-022
|
LEGERPREDIKANT IN KOREA..
|
I1-023
|
PICTORIAL KOREA 1951-1952.
|
I1-024
|
HEVVE NO. EEN NEDDERLANDSE OORLOGSCORRESPONDENT BESCHRIFT ZIJN ERVARINGEN IN KOREA.
|
I1-025
|
TJOT. NEDERLANDERS IN KOREA.
|
I1-026
|
KOREA ON THE BRINK. FROM 12/12 INCIDENT TO THE KWANGJU UPRISING 1979-1980
|
I1-027
|
VISITORS BOOK UNICYP 6
|
I1-028
|
RADIOLOGBOEK DYARBAKIR WILD TURKEY
|
I1-029
|
NEDERLANDERS EN DESERT STORM
|
I1-031
|
DE PLICHT TOT HULP
|
I1-032
|
TASKFORCE URUZGAN
|
I1-033
|
HANDBOEK VOOR DE VREDESDIENSTEN BIJ VREDESMACHTEN IN INTERNATIONAAL VERBAND VS 2-1393
|
I1-034
|
HANDBOEK VOORMALIG JOEGOSLAVIE
|
I1-035
|
BOSNIA HERZEGOVINA A SOLDIER'S GUIDE
|
I1-036
|
THE ARMY FIELD MANUAL VOLUME V PEACEKEEPING OPERATIONS
|
I1-037
|
UNFICYP 3
|
I1-038
|
ONZE MISSIE THUIS
|
I1-039
|
CYPRUS
|
I1-040
|
CYPRUS
|
I1-041
|
INTERNATIONAL CRIMINAL TRIBUNAL FOR THE FORMER YUGOSLAVIA WANTED
|
I1-042
|
DOOR HET JUISTE TE DOEN VREEST GIJ NIEMAND SFOR 14
|
i1-043
|
UNFICYP 3
|
I1-044
|
INFORMATIEBULLETIN TURKIJE
|
I1-099
|
UITZENDINGEN DIVERSE
|
I2-001
|
BOEKJES PIENTER CONTROLELIJSTEN
|
I3-001
|
INSTRUCTIEKAARTEN
|
I4-001
|
FABRIEKSFOLDERS MATERIEEL
|
I5-001
|
KRANTENARTIKELEN
|
J02-009B
|
TEEROSEN
|
J1-001
|
WEEZE. LAARBRUCH IM RUCKBLICK.
|
J1-002
|
ROYAL AIR FORCE LAARBRUCH 1953-1999.
|
J1-003
|
ACK-ACK
|
J1-004
|
DEUTSCHE FLUG-ABWEHR IM 20. JAHRHUNDERT.
|
J1-005
|
LUFTVERTEIDIGUNG. WESEN AUFTRAG-MITTEL.
|
J1-006
|
FLUGABWEHRPANZER. GESCHICHTE UND HEUTIGER STAND.
|
J1-007
|
BOFORS. A CENTURY OF ORDNANCE. 1883-1983.
|
J1-008
|
THE 40MM BOFORS GUN.
|
J1-009
|
THE 40MM BOFORS GUN. FULLY UPDATED 2ND EDITION.
|
J1-010
|
DEUTSCHE FLAK-PANZER BIS 1945.
|
J1-011
|
DEUTSCHE FLAK-PANZER SEIT 1945.
|
J1-012
|
FLAK. DIE GESCHIECHTE DER DEUTSCHEN FLAKARTILLERIE UND DER EINSATZ DER LUFTWAFFENHELFER.
|
J1-013
|
DIE GEHEIMEN WUNDERWAFFEN DES III. REICHES. 1939-1945
|
J1-014
|
BOFORS
|
J1-015
|
ARTILLERY. THE BIG GUNS GO TO WAR.
|
J1-016
|
TASCHENBUCH DER TANKS. TEIL III DER PANZERKAMPF
|
J1-017
|
PANZER, FLUGZEUG, SCHNELLE SCHIFFE.
|
J1-018
|
LUFTVERTEIDIGUNG IN DEN 80ER UND 90ER JAHREN
|
J1-019
|
DIE DEUTSCHE NACHTJAGD
|
J1-020
|
DER MITTLERE KAMPFPANZER LEOPARD
|
J1-021
|
BLOMBERG
|
J1-022
|
FRIEDENSREITER UND SENDSCHWERT
|
J1-023
|
MITT VESTERALEN
|
J1-024
|
DER WEG ZUM FLAKPANZER GEPARD
|
J1-025
|
FLIEGERABWEHR IN OST UND WEST
|
J1-026
|
AIRBORNE ENGINEERS
|
J1-027
|
OERLIKON 35 MM TWIN ANTI AIRCRAFT
|
J1-028
|
SKYGUARD
|
J1-029
|
DIE FLAK KOMMANDOGERAETE
|
J1-030
|
DAS FLUGABWEHRBATAILLON 40L60/70
|
J1-031
|
DIE STABSBATTERIE DES FLUGABWEHRBATAILLONS
|
J1-032
|
DIE VERSORGUNGSBATTERIE FLKA 40 MM L60 / L70
|
J1-033
|
DIE FLUGABWEHRBATTERIE FLAK 40L70
|
J1-034
|
ANTI-AIRCRAFT ARTILLERY EQUIPMENT
|
J1-035
|
SMALL ARMS TRAINING
|
J1-036
|
DIE TRUPPENLUFTABWEHR DER NVA
|
J1-037
|
FLIEGERABWEHR ALLER TRUPPEN
|
J1-038
|
GUNNERY, FIRE CONTROL AND POSITION FINDING FOR ANTIAIRCRAFT ARTILLERY
|
J2-001
|
LA CITADELLE DE LILLE
|
J2-002
|
BASTOGNE HISTORICAL CENTER
|
J2-003
|
DECEMBER 1944 HISTORICAL MUSEUM LA GLEIZE
|
J2-004
|
TWELVE FORTS OF THE NETHERLANDS ANTILLES
|
J2-005
|
MARKET GARDEN
|
J2-006
|
PEGASUS VLUCHT OVER DE RIJN
|
J2-007
|
LA BATTERIE ALLEMANDE DE LANGUES-SUR-MER
|
J2-008
|
JOIN THE VIRTUAL TOUR
|
J2-009A
|
DE BUNKER DIOGENES
|
J2-010
|
LUFTWAFFENMUSEUM
|
J3-001
|
LESSTENCILS
|
J4-001
|
MUSEUM DOCUMENTATIE
|
J4-001A
|
HCGLVD - JAARVERSLAG 2014
|
J4-001B
|
HCGLVD - JAARVERSLAG 2015
|
J4-001C
|
HCGLVD - JAARVERSLAG 2016
|
J5-001
|
ARCHIEF MUSEUM
|
J6-000
|
STUDIES
|
J6-001
|
BELEIDSSTUDIE REORGANISATIE EN VERHUIZING NAAR DE PEEL VAN DE KL LUCHTVERDEDIGING
|
J6-002
|
DE LUCHTVERDEDIGING IN BEWEGING
|
J6-003
|
VOORLOPIG PLANNINGMEMORANDUM KANONCOMPONENT LUCHTDOELARTILLERIE
|
J6-004
|
MEMORANDUM VOORZIENINGEN LUCHTDOELARTILLERIESCHIETKAMP
|
J6-005
|
TOEKOMSTIGE LUCHTDOELARTILLERIEEENHEDEN
|
K11
|
FOTO GGW EN SQN
|
K12A
|
BOUWTEKENING EN BESTEK GGW
|
K12B
|
UITZENDINGEN GGW
|
K12C
|
PUBLICATIES GGWDP
|
K12D
|
FOTOBOEKEN ALLERLEI GGW
|
K13A
|
DAGBOEKEN 801 SQN
|
K13B
|
FOTOBOEKEN OPHEFFING 3GGW
|
K13C
|
FOTOBOEK LTGEN BEST
|
K14
|
TIJDSCHRIFTEN GGW
|
K15
|
DAGBOEKEN GGW
|
K21
|
FOTOARCHIEF PERSONEEL EVENEMENTEN INFRA
|
K22
|
FOTOARCHIEF GESCHUT RAKETTEN MITRAILLEURS ALGEMEEN WAPENSYSTEMEN
|
K23
|
FOTOARCHIEF RADAR VUURLEIDING
|
K24
|
FOTOARCHIEF VOERTUIGEN VTGN ALG AQUARELLEN
|
K25
|
FOTO'S LUA (AFKOMSTIG VAN HCVA) EN TEKSTBORDEN
|
K31A
|
WAPENBROEDERS. 1946-1947
|
K31B
|
PEEL MAIL. JAARGANG 1 EN 2. 1994 EN 1995
|
K32
|
DE VLIEGENDE HOLLANDER.. 1955+1956. JAARGANG 11+12
|
K33A
|
WETENSCHAPPELIJK JAARBOEK
|
K33B
|
ARTIE VARIA. MAGAZINE VOOR DE NEDERLANDSE ARTILLERIE.
|
K33C
|
OTAS WEDEROPBOUW NA 1945
|
K345
|
SINTE BARBARA. 1949/1950. JAARGANG 1/2
|
K34A
|
MAVORS. JAARGANG 24. 930
|
K34B
|
JAARBOEK OCO. 1990-1991
|
K34C
|
JAARBOEK OCOSD. 1985-1986
|
K34D
|
DE RESERVE OFFICIER. 1934-1940
|
K34E
|
DE VIER. 1952-1963.
|
K35
|
MILITAIRE SPECTATOR. 1928. JAARGANG 97.
|
K41
|
FOTOBOEK FOTOBOEKEN
|
K42
|
FOTOBOEKEN NED INDIE 2 DIV LTLUA NNG LUAS
|
K43A
|
WAARDERINGSREGISTERS LUA
|
K43B
|
FOTOBOEK LUAS - COLUA
|
K44A
|
DE ONDEROFFICIER. 1959-1963
|
K44B
|
VERENIGDE VLEUGELS. 2001. JAARGANG 3
|
K44C
|
VRIENDEN VAN HET LEGERMUSEUM
|
K52
|
FOTOBOEKEN LUAEHDN
|
K53A
|
DE WACHT
|
K53B
|
ONDERDRUKKING EN VERZET. NEDERLAND IN OORLOGSTIJD. BAND 1 T/M 4. AFLEVERING 1 T/M 48.
|
K53C
|
ARMAMENTARIA
|
K54
|
FOTOBOEKEN ALGEMEEN
|
K55
|
LEEG
|
TB-A001
|
FENNEK
|
TB-A002
|
SENTINEL
|
TB-A003
|
NASAMS / AMRAAM
|
TB-A004
|
- VAKANT -
|
TB-A005
|
- VAKANT -
|
TB-A006
|
OPBERGMATERIAAL
|
TB-B001
|
MATERIEEL DGLC PATRIOT
|
TB-B002
|
MATERIEEL DGLC STINGER
|
TB-B003
|
MATERIEEL DGLC LUVERDBT
|
TB-B004
|
MATERIEEL DGLC FGBADS
|
TB-B005
|
- VAKANT -
|
TB-B006
|
- VAKANT -
|
TB-C001
|
STINGER
|
TB-C002
|
STINGER
|
TB-C003
|
STINGERTRAINER
|
TB-C004
|
VISIT
|
TB-C005
|
PRTL LEOK / TNO
|
TB-C006
|
PRTL LEOK / TNO
|
TB-C007
|
CATAPULT INSTALLATIE DOELVLIEGTUIG LUASK
|
TB-D001
|
PRTL VOORSERIE / SERIE
|
TB-D002
|
PRTL VOORSERIE / SERIE
|
TB-D003
|
PRTL VOORSERIE / SERIE
|
TB-D004
|
PRTL VOORSERIE / SERIE
|
TB-D005
|
PRTL VOORSERIE / SERIE
|
TB-D006
|
PRTL GWI
|
TB-E001
|
RADARVUURLEIDINGSTECHNIEK / GEINTEGREERDE SYSTEMEN / PROTOTYPE PRTL CA1
|
TB-E002
|
RADARVUURLEIDINGSTECHNIEK / GEINTEGREERDE SYSTEMEN / PROTOTYPE PRTL CA1
|
TB-E003
|
RADARVUURLEIDINGSTECHNIEK / GEINTEGREERDE SYSTEMEN / PROTOTYPE PRTL CA1
|
TB-E004
|
RADARVUURLEIDINGSTECHNIEK / GEINTEGREERDE SYSTEMEN / PROTOTYPE PRTL CA1
|
TB-E005
|
RADARVUURLEIDINGSTECHNIEK / GEINTEGREERDE SYSTEMEN / PROTOTYPE PRTL CA1
|
TB-E006
|
PANTSERLUA TRAINER
|
TB-F001
|
RAKETSYSTEMEN NIKE / HAWK
|
TB-F002
|
RAKETSYSTEMEN NIKE / HAWK
|
TB-F003
|
RAKETSYSTEMEN NIKE / HAWK
|
TB-F004
|
RAKETSYSTEMEN NIKE / HAWK
|
TB-F005
|
RAKETSYSTEMEN NIKE / HAWK
|
TB-F006
|
RAKETSYSTEMEN NIKE / HAWK
|
TB-G001
|
MUNITIE MITRAILLEURS VUURMONDEN
|
TB-G002
|
MUNITIE MITRAILLEURS VUURMONDEN
|
TB-G003
|
MUNITIE MITRAILLEURS VUURMONDEN
|
TB-G004
|
MUNITIE MITRAILLEURS VUURMONDEN
|
TB-G005
|
MUNITIE MITRAILLEURS VUURMONDEN
|
TB-G006
|
MUNITIE MITRAILLEURS VUURMONDEN
|
TB-H001
|
RADARTECHIEK EOV RDR TOESTEL
|
TB-H002
|
RADARTECHIEK EOV RDR TOESTEL
|
TB-H003
|
RADARTECHIEK EOV RDR TOESTEL
|
TB-H004
|
RADARTECHIEK EOV RDR TOESTEL
|
TB-H005
|
RADARTECHIEK EOV RDR TOESTEL
|
TB-H006
|
RADARTECHIEK EOV RDR TOESTEL
|
TB-I001
|
WOI T/M WOII BEPROEVINGEN
|
TB-I002
|
BEPROEVINGSRAPPORTEN PRTL EN 40 MM
|
TB-I003
|
STINFER(TRAINER) SCHIETINSTRUCTEUR LUA
|
TB-I004
|
METEO METEOROLOGIE
|
TB-I005
|
AGGREGATEN ZOEKLICHTEN TOEBEHOREN
|
TB-I006
|
BEWAPENING 1 RGT LUA NED INDIE
|